Глобален форум на жените лидери 2023

Форумът ще се проведе на 02 ноември в Гранд Хотел Милениум – София

През 2023 г. Съветът на жените в бизнеса в България (СЖББ) отбелязва своята 10-годишнина, като кулминацията в календара от събития ще бъде на 2 ноември в Гранд Хотел Милениум София с провеждането на четвъртото издание на Global Women Leaders Forum/ Глобален форум на жените лидери под надслов – IDEI 2023 (Inspiring Diversity Equality Inclusion). По време на конференцията Съветът ще постави фокус върху дългогодишната си работа, свързана с развитието на проекти и дейности в подкрепа на равенството между половете, многообразието и приобщаването на различните в бизнеса. 

Целта на форума е да популяризира успешните практики на личности, компании и организации по пътя към създаване на общество, основано на многообразие, равнопоставеност и приобщаване. Темите в панелните дискусии ще бъдат посветени на приноса на работещите жени за постигане на равнопоставеност на половете, увеличаване на възможностите за развитие, обучение и подготовка на жени лидери и издигане на различията като възможност за изграждане на по-устойчива и ефективна бизнес среда.

Заедно с вдъхновяващи личности и лидери в бизнеса, политиката и изкуството ще споделим визионерски идеи за по-многообразен и приобщаващ свят.

Глобален форум на жените лидери IDEI ще се проведе на 02 ноември в Гранд Хотел Милениум в гр. София.

Гранд Хотел Милениум
Хотелът се намира в сърцето на града, на пешеходно разстояние от оживения градски център и емблематични исторически и културни забележителности, обширни зелени паркове и многобройни държавни институции. Хотелът разполага със СПА център, 5 ресторанта, фитнес център, барове и общи салони. Гранд Хотел Милениум предлага денонощна рецепция, хеликоптерна площадка, конгресен център, румсървиз и билетни услуги за гостите.

Адрес:
Бул. Витоша 89В, 1463 София
Рецепция:
Тел.: +359 2 445 67 89, e-mail: reservations@ghms.bg
https://grandhotelmillenniumsofia.bg/


Проекти

Благоевград 2024
Осмото издание на академията за стартиращи предприемачи BASE гостува за втора поредна година в Благоевград Осмото издание на бизнес академията за стартиращи предприемачи BASE, организирана от Съвета на жените в бизнеса в България, в партньорство...
Прочетете повече
Национални награди на Съвета на жените в бизнеса в България
Националните награди на Съвета на жените в бизнеса в България са учредени през 2022 г. с цел да отличат най-вдъхновяващите постижения за многообразие, равнопоставеност и приобщаване в бизнеса и общество в България. Наградите са разпределени...
Прочетете повече