Перник 2023 – 2024

Седмото издание на бизнес академията за стартиращи предприемачи BASE започва на 8 ноември в Перник

Седмото поред издание на бизнес академията за стартиращи предприемачи BASE, организирана от Съвета на жените в бизнеса в България, в партньорство с фондация „Америка за България“, започва на 8 ноември в Перник. Програмата се реализира с любезното съдействие на Областна администрация Перник, напълно безплатна е и е разработена в подкрепа на хора, които искат да стартират свой собствен бизнес или ако вече имат такъв, да го разширят и развият. По този начин академията стимулира цялостното подобряване на бизнес средата в региона. Програмата е подходяща както за жени, така и за мъже с предприемачески дух и идеи за бизнес начинания.

Участниците в BASE ще преминат през обучение, разпределено в 13 лекционни курса, водени от доказани професионалисти от различни сфери в бизнеса.  Освен умения за построяване на основните на бизнес, курсистите в академията ще усвоят и методи за оценка на бизнес идея, управление на финанси и изработване на бизнес план. Обучението им ще завърши в края на февруари с представяне на бизнес планове, които ще бъдат оценени от компетентно жури, като за най-добрите бизнес идеи е предвиден и награден фонд.

ЗАВЪРШИЛИТЕ УСПЕШНО ПОЛУЧАВАТ СЕРТИФИКАТ ОТ ФОНДАЦИЯ АМЕРИКА ЗА БЪЛГАРИЯ И СЪВЕТА НА ЖЕНИТЕ В БИЗНЕСА В БЪЛГАРИЯ. Сертификатът се придобива при посещения на минимум 10 лекции от общо 13 такива.

Заявки за записване могат да бъдат подавани от 18.09.2023 г. до 30.10.23 г. на имейл адрес: sonya.demireva@womeninbusiness.bg и на телефон: 0894 656 130. Препоръчително е и при изпращане на имейл за записване, да се направи връзка и по телефон поради възможни проблеми с електронния адрес.

КЪДЕ:
В зала на Областен Център Перник
КОГА:
Всяка сряда
от 17:30 ч. до 20:30 ч.
Програмата започва на 08.11.23 г. и завършва на 28.02.2024 г.
ОРГАНИЗАТОР:
Съвет на жените в бизнеса в България
За повече информация: https://baseprogram.bg/zapishi-se/


Проекти

Благоевград 2024
Осмото издание на академията за стартиращи предприемачи BASE гостува за втора поредна година в Благоевград Осмото издание на бизнес академията за стартиращи предприемачи BASE, организирана от Съвета на жените в бизнеса в България, в партньорство...
Прочетете повече
Национални награди на Съвета на жените в бизнеса в България
Националните награди на Съвета на жените в бизнеса в България са учредени през 2022 г. с цел да отличат най-вдъхновяващите постижения за многообразие, равнопоставеност и приобщаване в бизнеса и общество в България. Наградите са разпределени...
Прочетете повече