Благоевград 2023

Академия за предприемачи стартира ЗА ПЪРВИ ПЪТ  в БЛАГОЕВГРАД

ЗАПОЧВА В КРАЯ НА МАРТ 2023  и ЗАВЪРШВА в края на ЮНИ  2023 г.

Бизнес Академия за стартиращи предприемачи – BASE, ще бъде открита в БЛАГОЕВГРАД на 23. 03 2023. 

BASE e проектът на Фондация „Америка за България “  и Съвета на жените в бизнеса в България и  е подкрепен от  Община БЛАГОЕВГРАД. BASE представлява иновативен курс за обучение, който е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТЕН за желаещите и включва както теория, така и практически занимания.

Програмата BASE има за цел да насърчи хората да инициират свой собствен бизнес, или ако вече имат собствена предприемаческа дейност, да я доразвият и разширят. По този начин се стимулира и цялостното подобряване на бизнес средата в региона.

Освен умения за построяване на основните на бизнес, участниците в курса ще се  усвоят методи за оценка на бизнес идея, управление на финанси и изработване на бизнес план. Обучението завършва с представяне на бизнес плановете на участниците, които ще бъдат оценени от компетентно жури. Предвиден е и награден фонд.

ЗАВЪРШИЛИТЕ УСПЕШНО ПОЛУЧАВАТ СЕРТИФИКАТ ОТ ФОНДАЦИЯ АМЕРИКА ЗА БЪЛГАРИЯ И СЪВЕТА НА ЖЕНИТЕ В БИЗНЕСА В БЪЛГАРИЯ!

Откриващата лекция на Бизнес Академията за стартиращи предприемачи ще бъде на 23 март /четвъртък/ от 17,30 ч. в залата на Общински съвет БЛАГОЕВГРАД .

Заявки за записване могат да бъдат подавани на email: office@womeninbusiness.bg  от  27.02 2023 г. до  17.03.2023 г.  и на телефон: 0894 656 130.

Препоръчително е да се направи и  връзка по телефон, поради възможни проблеми с електронния адрес.

КЪДЕ СЕ ПРОВЕЖДА:

БЛАГОЕВГРАД  в залата на Общински съвет

КОГА: Всеки четвъртък  от 17:30 до 20:30 ч.

ОРГАНИЗАТОР

Съвет на жените в бизнеса в България

За повече информация: https://baseprogram.bg/zapishi-se/

Формуляр за записване:


Проекти

Благоевград 2024
Осмото издание на академията за стартиращи предприемачи BASE гостува за втора поредна година в Благоевград Осмото издание на бизнес академията за стартиращи предприемачи BASE, организирана от Съвета на жените в бизнеса в България, в партньорство...
Прочетете повече
Национални награди на Съвета на жените в бизнеса в България
Националните награди на Съвета на жените в бизнеса в България са учредени през 2022 г. с цел да отличат най-вдъхновяващите постижения за многообразие, равнопоставеност и приобщаване в бизнеса и общество в България. Наградите са разпределени...
Прочетете повече