Благоевград 2023

Академия за предприемачи стартира ЗА ПЪРВИ ПЪТ  в БЛАГОЕВГРАД

ЗАПОЧВА В КРАЯ НА МАРТ 2023  и ЗАВЪРШВА в края на ЮНИ  2023 г.

Бизнес Академия за стартиращи предприемачи – BASE, ще бъде открита в БЛАГОЕВГРАД на 23. 03 2023. 

BASE e проектът на Фондация „Америка за България “  и Съвета на жените в бизнеса в България и  е подкрепен от  Община БЛАГОЕВГРАД. BASE представлява иновативен курс за обучение, който е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТЕН за желаещите и включва както теория, така и практически занимания.

Програмата BASE има за цел да насърчи хората да инициират свой собствен бизнес, или ако вече имат собствена предприемаческа дейност, да я доразвият и разширят. По този начин се стимулира и цялостното подобряване на бизнес средата в региона.

Освен умения за построяване на основните на бизнес, участниците в курса ще се  усвоят методи за оценка на бизнес идея, управление на финанси и изработване на бизнес план. Обучението завършва с представяне на бизнес плановете на участниците, които ще бъдат оценени от компетентно жури. Предвиден е и награден фонд.

ЗАВЪРШИЛИТЕ УСПЕШНО ПОЛУЧАВАТ СЕРТИФИКАТ ОТ ФОНДАЦИЯ АМЕРИКА ЗА БЪЛГАРИЯ И СЪВЕТА НА ЖЕНИТЕ В БИЗНЕСА В БЪЛГАРИЯ!

Откриващата лекция на Бизнес Академията за стартиращи предприемачи ще бъде на 23 март /четвъртък/ от 17,30 ч. в залата на Общински съвет БЛАГОЕВГРАД .

Заявки за записване могат да бъдат подавани на email: office@womeninbusiness.bg  от  27.02 2023 г. до  17.03.2023 г.  и на телефон: 0894 656 130.

Препоръчително е да се направи и  връзка по телефон, поради възможни проблеми с електронния адрес.

КЪДЕ СЕ ПРОВЕЖДА:

БЛАГОЕВГРАД  в залата на Общински съвет

КОГА: Всеки четвъртък  от 17:30 до 20:30 ч.

ОРГАНИЗАТОР

Съвет на жените в бизнеса в България

За повече информация: https://baseprogram.bg/zapishi-se/

Формуляр за записване:


Проекти

Стажантска инициатива 2023
Деветото поредно издание на инициативата стартира на 2 август с обучения от професионалисти от водещи компании на българския пазар На 2 август Съветът на жените в бизнеса в България (СЖББ) стартира деветата Националната стажантска инициатива...
Прочетете повече
Лидерска академия 2023/2024
Приемът на кандидатури за юбилейното десето издание на програмата ще бъде между 13 и 25 септември Емблематичната обучителна програма на Съвета на жените в бизнеса в България (СЖББ) – Лидерска Академия – „Успяваме в България“...
Прочетете повече
НАЦИОНАЛНИ НАГРАДИ НА СЪВЕТА НА ЖЕНИТЕ В БИЗНЕСА В БЪЛГАРИЯ 2023
ВДЪХНОВЯВАЩИ ПОСТИЖЕНИЯ ЗА МНОГООБРАЗИЕ, РАВНОПОСТАВЕНОСТ И ПРИОБЩАВАНЕ Тази есен и за втора поредна година Съветът на жените в бизнеса в България (СЖББ), в партньорство с Европейската инвестиционна банка (ЕИБ), организира Национални награди, с които ще...
Прочетете повече