СЖББ в подпрепа на Ukraine Support and Renovation

Традиционно всяка година Съветът на жените в бизнеса в България избира кауза, която да подкрепи преди коледните празници. Тази година избрахме да подкрепим фондацията 
Ukraine Support & Renovation – благотворителна фондация, базирана в гр.Пловдив, в подкрепа на украинците, принудени да напуснат страната си. 

Поканихме всички членове на СЖББ да дадат своя принос като донесат нови или използвани, но добре запазени дрехи, обувки, играчки, одеяла, завивки, възглавници, платове, включително чаши и други кухненски принадлежности. На 12 декември събрахме даренията в сборния ни пункт, който се намира в студиото на УниКредит Булбанк, пл. „Света Неделя“ 7.

“Събраното надмина очакванията ни, искрено ви благодарим”, каза Ната Елис, представител на организацията в края на деня. “Бъдете сигурни, че всичко ще достигне до хора, които наистина се нуждаят от тях”, допълни тя. 

В допълнение, приходите, събрани от томболата на коледното парти на СЖББ ще бъдат дарени на фондацията. С тях ще бъдат изпълнени желанията на 421 деца, изпратили своите писма до Дядо Коледа. 

Споделяне

Коментари

Последни новини

Съветът на жените в бизнеса в България даде старт на първата у нас сертификационна академия за “Разнообразие, равнопоставеност и приобщаване”
Обучителната програма е създадена в партньорство със Стопанския факултет на СУ „Св. Климент Охридски“ и започва в навечерието на 10 годишнината на СЖББ Съветът на жените в бизнеса в България (СЖББ) даде старт на първата...
Прочетете повече
В поредния девети модул в BASE Ловеч на фокус бе темата за финансите
Ганета Цолова, предприемач, лектор по „Счетоводство на бизнеса, осигуряване, данъци, финансово планиране“ се спря на базисните изисквания, които всеки предприемач е необходимо да има предвид, когато стартира и развива бизнес инициативата си по време на...
Прочетете повече
Първа стратегическа нетуъркинг среща на Съвета на жените в бизнеса в България (СЖББ) „Десет пъти повече“ („10 Х повече“)
На 24.01.2023 в NV Tower се състоя първата стратегическа нетуъркинг среща на Съвета на жените в бизнеса в България (СЖББ) „Десет пъти повече“ („10 Х повече“).  Защо „10 Х повече“? През 2023 година СЖББ отбелязва...
Прочетете повече