Методика за реализация на най-важните цели 18.03.2020

Лектор: Диляна Дочева

Място на обучението: Сименс България, гр София, ул. Кукуш 2, ет.6, Re-Cube

Теми на обучението

Как да фокусирате организацията си върху абсолютно важното? Кои битки трябва да спечелите, за да спечелите войната – да придвижите организацията си напред. Защо по думите на Джим Колинс “врагът на превъзходното е доброто”.

Отборът играе различно, когато се отчита резултата. Треньорът и лидерът работят със статистиките. Играчите трябва да видят дали губят или печелят. Как да създадете скорборд за играчите?

Истинската реализация се случва, когато има ритъм на отчетност. Как екипите Ви да провеждат седмични срещи, отчитащи реализацията и гъвкаво да планират действия по нея, които стратегията не може да определи предварително.

Ключът към реализацията са водещите измерители – действията, водещи до целта. Как да ги определите?


За лектора

Диляна Дочева, управител на Дочева и партньори.

Диляна Дочева е консултант, лектор и водещ на обучения с 26г. опит. Като ръководител на собствен бизнес е носител на наградата THE INFLEXION EUROPEAN ENTREPRENEUR OF THE YEAR, national winner на European Business Awards. Работи основно в сферите на реализацията на стратегията, организационната култура, организационния дизайн и лидерството. Тя е мастър трейнър по емоционална интелигентност на Genos, консултант и коуч на MDI и партньор с множество водещи международни компании от обучителната индустрия. Реализирала е проекти в 17 държави и работи на български, английски и руски език. Диляна е доктор по управление и магистър по Макроикономика.

Цена за участие в обучението

180 лв. (с ДДС)

Моля извършете плащането по банковата сметка на СЖББ ООД или чрез системата на Eventbrite, като посочите основанията "Методика за реализация на най-важните цели 18.03.2020":

BGUNCR70001522408830

След плащане ще получите потвърждение за успешна регистрация и участие. Моля, уведомете ни по имейл за вашите данни за фактура.

Програма

13:30 - 14:00 - Регистрация
14:00 - 15:00 - Обучение, с една кафе пауза
17:00 - 17:30 Нетуъркинг

С подкрепата на:

siemens logo

Новини

Последни новини

BASE Троян, Тема 11: „Презентационни умения“‎
На 14 юли 2021г. се проведе последното обучение от „Бизнес академията за стартиращи предприемачи“ в гр. Троян. Темата бе „Презентационни умения“, а участниците в групата работиха с Кристина Крънчева – водещ експерт по комуникации, маркетинг...
Прочетете повече
За трета поредна година А1 подкрепя Националната стажантска ‎инициатива на Съвета на жените в бизнеса в България
Програмата „Оставаме в България“ е насочена към представителите на поколението Z, стажанти в компании-членове в СЖББ, които могат да кандидатстват до 30 юли 2021 А1 ще подкрепи за трета поредна година Националната стажантска инициатива на...
Прочетете повече
BASE Троян, Тема 10: „Човешки ресурси“‎
На 7 юли 2021г. сред изключителен зрителски интерес премина десетата среща на Академията за стартиращи предприемачи в гр. Троян. Човешкият ресурс е определящият фактор за успех на всяко начинание. Как подбираме и задържаме хората, какви...
Прочетете повече