Комуникация и харизма 26.02.2020

Лектор: Ани Хира

Място на обучението: Сименс България, гр. София, ул. Кукуш 2, ет.6, Re-Cube

Теми на обучението

  • Силата на рапорта за изграждане на връзка със събеседника или аудиторията;
  • Овладяване на емоционалното състояние за повече увереност на присъствието и въздействие;
  • Изграждане на силно послание през лична история и метафори;
  • Принципи на добрия комуникатор и фактори за изграждане на лична харизма

За лектора

Ани хира, консултант бизнес развитие и създател на "ХЮГА БГ" ЕООД

Вярвам в силата на човешкия потенциал и от 20-годишният си опит знам, че успехът е резултат от развитие на индивидуалните силни страни и пълноценно реализиране и развитие на талантите на личността, които водят до изграждане на успешен екип и организация. Кариерата ми започна през 1999, а опитът в корпорацията (2005-2014) ме научи как да ползвам и създавам процесите, свързани с управление на хора, целеполагане и управление на представянето, удовлетвореност на служителите и клиентите, изграждане на успешна култура и услуги, както и възможност за професионално и личностно развитие. Опитът в консултантския бизнес (2014-2019) ме научиха, че всеки бизнес, както всеки човек функционира със свое собствено темпо, динамика и устойчивото развитие минава през изграждане на силни личности и успешно интегрирани вътрешни процеси, съобразени с нуждите и изискванията на пазара.

Цена за участие в обучението

180 лв. (с ДДС)

Моля извършете плащането по банковата сметка на СЖББ ООД или чрез системата на Eventbrite, като посочите основанията "Комуникация и харизма 26.02.2020":

BGUNCR70001522408830

След плащане ще получите потвърждение за успешна регистрация и участие. Моля, уведомете ни по имейл за вашите данни за фактура.

Програма

13:30 - 14:00 - Регистрация
14:00 - 17:00 - Обучение, с една кафе пауза
17:00 - 17:30 - Нетуъркинг

С подкрепата на:

siemens logo

Новини

Последни новини

BASE Велико Търново, тема 9
В рамките на модул 9 от Бизнес академията за стартиращи предприемачи в гр. Велико Търново се проведе лекцията „Правни аспекти. Наемане на персонал и трудови аспекти“. Лекторите Теодор Костадинов и Магдалена Сергиева засегнаха следните дейности,...
Прочетете повече