Съвместна благотворителна кампания на СЖББ и УниКредит Булбанк ще подкрепи децата на Украйна за първия учебен ден

По-малко от месец остава до началото на новата учебна година, което винаги е наситено с много вълнение, трепет и емоции за децата, учителите и родителите. И за да има повече усмивки на 15-ти септември, заедно с УниКредит Булбанк, стартираме съвместна благотворителна инициатива в подкрепа на децата на Украйна.

Всеки, който има желание, може да се включи като дари нови или използвани, но добре запазени ученически принадлежности (раници, чанти, тетрадки, пособия за писане и рисуване и други).

Даренията ще бъдат събирани на:

01 септември (петък) и 04 септември (понеделник) в УниКредит Студио (до централния филиал на УниКредит Булбанк на пл. „Св. Неделя“ 7) от 9:00 часа до 16:00 часа.

Събраните ученически пособия ще бъдат предадени на фондация Ukraine Support & Renovation – благотворителна фондация, базирана в гр. Пловдив, в подкрепа на украинците, принудени да напуснат страната си.

“Всяко дете има право на достъпно образование и шанс за пълноценен живот. Нека отново обединим усилията си и заедно да помогнем на учениците да започнат годината усмихнати и вдъхновени за нови знания“, коментира Цветанка Минчева, председател на Съвета на жените в бизнеса в България.

“Благодарим на всички, които ще ни подкрепят в желанието да върнем нормалността в живота на децата, потърсили спасение от войната. Уверена съм, че ще им подарим щастливо начало на учебната година, за да се чувстват приети и равнопоставени. Бъдете сигурни, че всичко ще достигне до учениците за така очаквания от тях 15-и септември”, ангажира се Ната Елис, представител на фондация Ukraine Support & Renovation.

Споделяне

Коментари

Последни новини

Рекорден брой млади таланти завършиха Националната стажантската инициатива на СЖББ
Деветото издание на програмата се проведе с подкрепата на A1 Близо 100 стажанти от 15 водещи български и международни компании се включиха в деветото издание на Национална стажантска инициатива „Оставаме в България“ на Съвета на...
Прочетете повече
Първото издание на „СЖББ Калейдоскоп“ ще представи 10 компании-членове на Съвета на жените в бизнеса в България
По време на събитието фирмите ще имат възможност да представят най-добрите си проекти и дейността си на самостоятелен щанд    На 3 октомври, от 17:00 до 19:30 часа, в NV Tower на бул. Г.М. Димитров...
Прочетете повече
Съвместна благотворителна кампания на СЖББ и УниКредит Булбанк ще подкрепи децата на Украйна за първия учебен ден
По-малко от месец остава до началото на новата учебна година, което винаги е наситено с много вълнение, трепет и емоции за децата, учителите и родителите. И за да има повече усмивки на 15-ти септември, заедно...
Прочетете повече