Съвместна благотворителна кампания на СЖББ и УниКредит Булбанк ще подкрепи децата на Украйна за първия учебен ден

По-малко от месец остава до началото на новата учебна година, което винаги е наситено с много вълнение, трепет и емоции за децата, учителите и родителите. И за да има повече усмивки на 15-ти септември, заедно с УниКредит Булбанк, стартираме съвместна благотворителна инициатива в подкрепа на децата на Украйна.

Всеки, който има желание, може да се включи като дари нови или използвани, но добре запазени ученически принадлежности (раници, чанти, тетрадки, пособия за писане и рисуване и други).

Даренията ще бъдат събирани на:

01 септември (петък) и 04 септември (понеделник) в УниКредит Студио (до централния филиал на УниКредит Булбанк на пл. „Св. Неделя“ 7) от 9:00 часа до 16:00 часа.

Събраните ученически пособия ще бъдат предадени на фондация Ukraine Support & Renovation – благотворителна фондация, базирана в гр. Пловдив, в подкрепа на украинците, принудени да напуснат страната си.

“Всяко дете има право на достъпно образование и шанс за пълноценен живот. Нека отново обединим усилията си и заедно да помогнем на учениците да започнат годината усмихнати и вдъхновени за нови знания“, коментира Цветанка Минчева, председател на Съвета на жените в бизнеса в България.

“Благодарим на всички, които ще ни подкрепят в желанието да върнем нормалността в живота на децата, потърсили спасение от войната. Уверена съм, че ще им подарим щастливо начало на учебната година, за да се чувстват приети и равнопоставени. Бъдете сигурни, че всичко ще достигне до учениците за така очаквания от тях 15-и септември”, ангажира се Ната Елис, представител на фондация Ukraine Support & Renovation.

Споделяне

Коментари

Последни новини

За трета година СЖББ получи Отличителния знак за значими постижения в политиката по равнопоставеност на жените и мъжете
Председателят на СЖББ, Цветанка Минчева, получи Отличителния знак за значими постижения в изпълнение на политиката по равнопоставеността между половете, който се присъжда на институции, организации и компании от Министерството на труда и социалната политика. Наградата в категорията “Нестопански...
Прочетете повече
Правните аспекти при управление на бизнес, счетоводството на фирмата и човешките ресурси бяха темите в последните модули на BASE – Благоевград
Кои са правните аспекти при създаването и развиването на бизнес, как да управляваме счетоводството на фирмата и човешките ресурси като най-важният капитал на всеки бизнес, бяха темите на модули IX, X и XI в бизнес...
Прочетете повече
СЖББ отбелязва европейския месец на многообразието 2024 с безплатно събитие за студенти
На 28 май Съветът на жените в бизнеса в България (СЖББ), в партньорство с Лидл България и Стопанския факултет към СУ „Св. Климент Охридски“, ще отбележи европейския месец на многообразието, традиционно честван през май, със специално...
Прочетете повече