Съвместна благотворителна кампания на СЖББ и УниКредит Булбанк ще подкрепи децата на Украйна за първия учебен ден

По-малко от месец остава до началото на новата учебна година, което винаги е наситено с много вълнение, трепет и емоции за децата, учителите и родителите. И за да има повече усмивки на 15-ти септември, заедно с УниКредит Булбанк, стартираме съвместна благотворителна инициатива в подкрепа на децата на Украйна.

Всеки, който има желание, може да се включи като дари нови или използвани, но добре запазени ученически принадлежности (раници, чанти, тетрадки, пособия за писане и рисуване и други).

Даренията ще бъдат събирани на:

01 септември (петък) и 04 септември (понеделник) в УниКредит Студио (до централния филиал на УниКредит Булбанк на пл. „Св. Неделя“ 7) от 9:00 часа до 16:00 часа.

Събраните ученически пособия ще бъдат предадени на фондация Ukraine Support & Renovation – благотворителна фондация, базирана в гр. Пловдив, в подкрепа на украинците, принудени да напуснат страната си.

“Всяко дете има право на достъпно образование и шанс за пълноценен живот. Нека отново обединим усилията си и заедно да помогнем на учениците да започнат годината усмихнати и вдъхновени за нови знания“, коментира Цветанка Минчева, председател на Съвета на жените в бизнеса в България.

“Благодарим на всички, които ще ни подкрепят в желанието да върнем нормалността в живота на децата, потърсили спасение от войната. Уверена съм, че ще им подарим щастливо начало на учебната година, за да се чувстват приети и равнопоставени. Бъдете сигурни, че всичко ще достигне до учениците за така очаквания от тях 15-и септември”, ангажира се Ната Елис, представител на фондация Ukraine Support & Renovation.

Споделяне

Коментари

Последни новини

Дамите в Лидерска академия усвоиха умения за отстояване и влияние в модул 3 на юбилейното десето издание
С много вдъхновение, смели и вълнуващи идеи беше наситен четвъртият модул – „Умения за отстояване и влияние“ от юбилейното десето издание на Лидерска академия, провел се на 22 и 23 февруари. С помощта на дългогодишните...
Прочетете повече
Първото издание на програма GRACE срещна 10 момичета от фондация „Арете“ с бизнеса
На 9 февруари се проведе първото издание на програма GRACE /Girls, Roma ambassadors for corporate empowerment/, която даде възможност на 10 момичета (ученици и студенти), преминали обучение във младежката фондация „Арете“, да гостуват в офисите...
Прочетете повече
Представители на СЖББ обсъдиха ползотворното българо – румънско сътрудничество в различни области с н. пр. Бръндуша Йоана Предеску
Миналата седмица Цветанка Минчева, председател на СЖББ, представители на управителния съвет и работните групи на организацията участваха в работна среща с румънската посланичка у нас – н. пр. Бръндуша Йоана Предеску. Дамите обсъдиха ползотворното икономическо...
Прочетете повече