Стипендиант на СЖББ по Програмата на Америка за България “Дигитален Маркетинг за Значими Каузи”

Филиз Мехмед става част от екипа на СЖББ като стипендиант, специалист социални мрежи, част от Програмата на Америка за България “Дигитален Маркетинг за Значими Каузи”.

Тя ще създава съдържание в социалните мрежи и в уебсайта на Съвета на Жените в Бизнеса в България, което да ви вдъхновява и информира, също ще събира, редактира и публикува новините на Съвета.

Филиз е Компютърен Специалист по образование и има стаж от 17 години по специалността си, от скоро Social Media Specialist и майка по призвание.

Има две дечица – Максим и Дария. След раждането на второто си дете преминава обучение за Дигитален Маркетинг Специалист и взема решение да промени професионалния си път.

Обича да пътува със семейството си и да посещава обучения за да се развива в личностен и бизнес план.

Обича спорта и преди да роди тренира бойни изкуства към които смята да се завърне съвсем скоро, защото вярва, че спорта създава баланс между тялото и ума.

Вярва в сбъдването на мечтите и вдъхновява хората около нея да вярват в себе си.

Радваме се, че ще работим заедно в следващите 9 месеца и й пожелаваме успех!

Споделяне

Коментари

Последни новини

Рекорден брой млади таланти завършиха Националната стажантската инициатива на СЖББ
Деветото издание на програмата се проведе с подкрепата на A1 Близо 100 стажанти от 15 водещи български и международни компании се включиха в деветото издание на Национална стажантска инициатива „Оставаме в България“ на Съвета на...
Прочетете повече
Първото издание на „СЖББ Калейдоскоп“ ще представи 10 компании-членове на Съвета на жените в бизнеса в България
По време на събитието фирмите ще имат възможност да представят най-добрите си проекти и дейността си на самостоятелен щанд    На 3 октомври, от 17:00 до 19:30 часа, в NV Tower на бул. Г.М. Димитров...
Прочетете повече
Съвместна благотворителна кампания на СЖББ и УниКредит Булбанк ще подкрепи децата на Украйна за първия учебен ден
По-малко от месец остава до началото на новата учебна година, което винаги е наситено с много вълнение, трепет и емоции за децата, учителите и родителите. И за да има повече усмивки на 15-ти септември, заедно...
Прочетете повече