Стипендиант на СЖББ по Програмата на Америка за България “Дигитален Маркетинг за Значими Каузи”

Филиз Мехмед става част от екипа на СЖББ като стипендиант, специалист социални мрежи, част от Програмата на Америка за България “Дигитален Маркетинг за Значими Каузи”.

Тя ще създава съдържание в социалните мрежи и в уебсайта на Съвета на Жените в Бизнеса в България, което да ви вдъхновява и информира, също ще събира, редактира и публикува новините на Съвета.

Филиз е Компютърен Специалист по образование и има стаж от 17 години по специалността си, от скоро Social Media Specialist и майка по призвание.

Има две дечица – Максим и Дария. След раждането на второто си дете преминава обучение за Дигитален Маркетинг Специалист и взема решение да промени професионалния си път.

Обича да пътува със семейството си и да посещава обучения за да се развива в личностен и бизнес план.

Обича спорта и преди да роди тренира бойни изкуства към които смята да се завърне съвсем скоро, защото вярва, че спорта създава баланс между тялото и ума.

Вярва в сбъдването на мечтите и вдъхновява хората около нея да вярват в себе си.

Радваме се, че ще работим заедно в следващите 9 месеца и й пожелаваме успех!

Споделяне

Коментари

Последни новини

Второто издание на “СЖББ Калейдоскоп” предстои на 25 април
Второто издание на нетуъркинг събитието “СЖББ Калейдоскоп”, което дава възможност на 10 компании-членове на организацията да предстaвят дейността си, ще се проведе на 25 април от 17:00 до 19:30 в NV Tower на бул. Г.М....
Прочетете повече
Боряна Манолова от УС на СЖББ ще участва в международната конференция Equal Pay Day
Д-р инж. Боряна Манолова, член на УС на Съвета на жените в бизнеса в България (СЖББ) и главен изпълнителен директор на Siemens за България, Северна Македония и Украйна, ще бъде лектор в 15-ата международна конференция Equal Pay...
Прочетете повече
„Даване и получаване на обратна връзка“ е темата на предпоследният модул на Лидерска академия
На 21 и 22 март в Международния център на УниКредит Булбанк се проведе петият модул от юбилейното десето издание на Лидерска академия. Темата – „Даване и получаване на обратна връзка“, водена от Ирена Жотева, управляващ директор...
Прочетете повече