При голям интерес и с атрактивни демонстрации премина първото издание на “Калейдоскоп”

Първото издание на “Калейдоскоп“ – най-новият формат нетуъркинг събитие за споделяне на опит, добри практики и постижения, организирано от Съвета на жените в бизнеса в България, събра на 3 октомври десетки дами от организацията в NV Tower. Инициативата беше осъществена по идея на Нетуъркинг групата на Съвета и с любезното домакинство на Румяна Вълканов и екипа на NV Tower. Със свои щандове се включиха компании с разнородни дейности.

Калейдоскоп“ илюстрира многообразието в компаниите, които са част от СЖББ, сигурна съм, че ще се превърне в традиция и ще насърчава все повече комуникацията и обмяната на идеи между членовете в Съвета“, заяви при откриването Цветанка Минчева, председател на Управителния съвет на СЖББ.

Събитието беше наситено с възможности за дегустации, демонстрации и много изненади за посетителите. АкваБар представиха своя уникален метод за обработка под високо налягане на храни и напитки, а гостите имаха възможност да опитат някои от продуктите на компанията. От Дънди Прешъс Металс показаха в реално време какво е модерен рудодобив чрез очила за виртуална реалност. Адвокат Биляна Тончева сподели за възможностите за успешно реализиране на европейски проекти с помощта на Еко Глоуб.

Водеща тема за ЕY беше „новото нормално“ при управлението на таланти, а за Lion’s Head – офис преживяването на екипите. Първият в България Център за управление на последиците от стрес и бърнаут Somenso представи иновативен алгоритъм за разпознаване и управление на хроничния стрес.

От Moto Pfohe споделиха опит в усилията за производство на собствена зелена енергия и предостави възможност за тест драйв на електрически автомобили. ФАНТАСТИКО ГРУП изненада посетителите, като представи три от бизнес проектите си, които са далеч от ритейла: JoyStation – пространство за церемонии, конференции, корпоративни и музикални събития; ресторанти и кетъринг MyChoice, боулинг залите MegaXtreme Bowling.

Водещ на събитието беше Диана Йорданова, директор Корпоративни комуникации на ФАНТАСТИКО ГРУП и член на Нетуъркинг групата.

Веднага след пилотното издание на „Калейдоскоп“ много компании заявиха желание да участват в следващото събитие, а от NV Tower увериха, че с удоволствие отново ще бъдат домакин.

Споделяне

Коментари

Последни новини

Новото издание на нетуъркинг формата „Сутрешно кафе със СЖББ“ предстои на 5-ти декември
Нa 5-ти декември, 2023 г. предстои поредно издание на новия, но вече успешен нетуъркинг формат “Сутрешно кафе със СЖББ”. Темата, която ще дискутират членовете на Съвета и Алумни клуба, е „Дигитализацията в HR дейностите“ и...
Прочетете повече
Участниците в бизнес академията BASE в Перник научиха как се създават и развиват предприемаческите идеи
Модул 2 на Бизнес академията за стартиращи предприемачи BASE в гр. Перник, провел се на 15 ноември, бе посветен на темата за развитието на предприемаческата идея. Лекторът Соня Демирева е бивш директор Продажби на Уникредит Булбанк...
Прочетете повече
Съветът на жените в бизнеса в България взе участие в световния конгрес на FCEM в Париж
Съветът на жените в бизнеса в България участва в световния конгрес на FCEM – Femmes Chefs D’Entreprises Mondiales, провел се от 15 до 17 ноември, 2023 г. в Париж. FCEM e първата организация в Европа,...
Прочетете повече