При голям интерес и с атрактивни демонстрации премина първото издание на “Калейдоскоп”

Първото издание на “Калейдоскоп“ – най-новият формат нетуъркинг събитие за споделяне на опит, добри практики и постижения, организирано от Съвета на жените в бизнеса в България, събра на 3 октомври десетки дами от организацията в NV Tower. Инициативата беше осъществена по идея на Нетуъркинг групата на Съвета и с любезното домакинство на Румяна Вълканов и екипа на NV Tower. Със свои щандове се включиха компании с разнородни дейности.

Калейдоскоп“ илюстрира многообразието в компаниите, които са част от СЖББ, сигурна съм, че ще се превърне в традиция и ще насърчава все повече комуникацията и обмяната на идеи между членовете в Съвета“, заяви при откриването Цветанка Минчева, председател на Управителния съвет на СЖББ.

Събитието беше наситено с възможности за дегустации, демонстрации и много изненади за посетителите. АкваБар представиха своя уникален метод за обработка под високо налягане на храни и напитки, а гостите имаха възможност да опитат някои от продуктите на компанията. От Дънди Прешъс Металс показаха в реално време какво е модерен рудодобив чрез очила за виртуална реалност. Адвокат Биляна Тончева сподели за възможностите за успешно реализиране на европейски проекти с помощта на Еко Глоуб.

Водеща тема за ЕY беше „новото нормално“ при управлението на таланти, а за Lion’s Head – офис преживяването на екипите. Първият в България Център за управление на последиците от стрес и бърнаут Somenso представи иновативен алгоритъм за разпознаване и управление на хроничния стрес.

От Moto Pfohe споделиха опит в усилията за производство на собствена зелена енергия и предостави възможност за тест драйв на електрически автомобили. ФАНТАСТИКО ГРУП изненада посетителите, като представи три от бизнес проектите си, които са далеч от ритейла: JoyStation – пространство за церемонии, конференции, корпоративни и музикални събития; ресторанти и кетъринг MyChoice, боулинг залите MegaXtreme Bowling.

Водещ на събитието беше Диана Йорданова, директор Корпоративни комуникации на ФАНТАСТИКО ГРУП и член на Нетуъркинг групата.

Веднага след пилотното издание на „Калейдоскоп“ много компании заявиха желание да участват в следващото събитие, а от NV Tower увериха, че с удоволствие отново ще бъдат домакин.

Споделяне

Коментари

Последни новини

Второто издание на “СЖББ Калейдоскоп” предстои на 25 април
Второто издание на нетуъркинг събитието “СЖББ Калейдоскоп”, което дава възможност на 10 компании-членове на организацията да предстaвят дейността си, ще се проведе на 25 април от 17:00 до 19:30 в NV Tower на бул. Г.М....
Прочетете повече
Боряна Манолова от УС на СЖББ ще участва в международната конференция Equal Pay Day
Д-р инж. Боряна Манолова, член на УС на Съвета на жените в бизнеса в България (СЖББ) и главен изпълнителен директор на Siemens за България, Северна Македония и Украйна, ще бъде лектор в 15-ата международна конференция Equal Pay...
Прочетете повече
„Даване и получаване на обратна връзка“ е темата на предпоследният модул на Лидерска академия
На 21 и 22 март в Международния център на УниКредит Булбанк се проведе петият модул от юбилейното десето издание на Лидерска академия. Темата – „Даване и получаване на обратна връзка“, водена от Ирена Жотева, управляващ директор...
Прочетете повече