Лидерска академия 2014

[et_pb_section][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_cta admin_label=”Call To Action” title=”Лидерска академия” background_color=”#d3abca” use_background_color=”on” background_layout=”dark” text_orientation=”center”]

Сдружение „Съветът на жените в бизнеса в България” обяви началото на „Лидерската академия” – безплатна обучителна лидерска програма в шест еднодневни модула в периода м. Юни 2014 – м. Февруари 2015г. За участие в нея могат да кандидатстват дами с 3 и повече години опит на мениджърска позиция, собственици или управители на малък и среден бизнес и др. с желание и инициативност да развиват лидерските си умения за разширяване на бизнеса или поемане на по-големи лидерски отговорности.

Кандидатури се приемат до 1 май 2014 г.

Програма

12 и 13 юни 2014 г.

Модул I: Емоционална интелигентност – учене за истинския живот”
Еднодневно обучение, насочено към самоопознаването на силните и слаби страни. Интензивен и  предизвикателен за личността семинар, който разкрива какво означава да се справяш с промени чрез емоционалната интелигентност – приемане на емоциите и разбирането за това до какви резултати водят.

Юли 2014 г.

Модул II: Кариерно консултиране – Бизнес моделът ти”
Систематизирано обучение, което помага за оптимизиране на най-важния бизнес модел от всички – самият ти. Участниците в Лидерската академия ще работят с визуалния Canvas Model за анализ на техния личен бизнес модел.

Септември 2014 г.

Модул III: Даване и получаване на обратна връзка”
Участниците ще научат защо обратната връзка е важна, кога да я дадат, как да бъде тя конструктивна, започване на разговор, как се получава обратна връзка и как да се справят с различията в мненията.

Ноември 2014 г.

Модул IV: Inclusion at work – силни и слаби страни в екипа и търсене на ефективност на екипа”
Обучението е посветено на многообразието и се отнася до разнообразието от различията между хората в една компания. На семинара ще бъде обсъждано не само как хората възприемат себе си, но как те възприемат другите и как тези възприятия влияят върху техните взаимодействия.

Януари 2015 г.

Модул V: Eдин за всички, всички за един – тиймбилдинг за участниците в Лидерска академия 2014/2015
Двете групи на Лидерската академия се обединят в едно чрез интерактивно обучение за работа в екип и сътрудничество.

Февруари 2015 г.

Модул VI: Заключителен модул и официална церемония по връчване на Сертификати за  завършване
Във всеки от модулите ще участват и членове на Съвета на жените в бизнеса, които заедно с участничките ще стартират и първата Менторска програма.

[/et_pb_cta][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]


Проекти

Благоевград 2024
Осмото издание на академията за стартиращи предприемачи BASE гостува за втора поредна година в Благоевград Осмото издание на бизнес академията за стартиращи предприемачи BASE, организирана от Съвета на жените в бизнеса в България, в партньорство...
Прочетете повече
Национални награди на Съвета на жените в бизнеса в България
Националните награди на Съвета на жените в бизнеса в България са учредени през 2022 г. с цел да отличат най-вдъхновяващите постижения за многообразие, равнопоставеност и приобщаване в бизнеса и общество в България. Наградите са разпределени...
Прочетете повече