Благоевград 2024

Осмото издание на академията за стартиращи предприемачи BASE гостува за втора поредна година в Благоевград

Осмото издание на бизнес академията за стартиращи предприемачи BASE, организирана от Съвета на жените в бизнеса в България, в партньорство с фондация „Америка за България“, започва на 20 март в зала “22 септември” в Благоевград. Програмата се реализира за втора поредна година по покана на Община Благоевград, която си поставя за цел да превърне областния център и региона в ключов фактор за инвестиции.

Академия BASE e напълно безплатна и е разработена в подкрепа на хора, които искат да стартират свой собствен бизнес или ако вече имат такъв, да го разширят и развият. По този начин академията стимулира цялостното подобряване на бизнес средата в региона. Програмата е подходяща както за жени, така и за мъже с предприемачески дух и идеи за бизнес начинания.

Участниците в BASE ще преминат през обучение, разпределено в 13 лекционни курса, водени от доказани професионалисти от различни сфери в бизнеса. Освен умения за построяване на основните на бизнес, курсистите в академията ще усвоят и методи за оценка на бизнес идея, управление на финанси и изработване на бизнес план. Обучението им ще завърши в средата на юни с представяне на бизнес планове, които ще бъдат оценени от компетентно жури, като за най-добрите бизнес идеи е предвиден и награден фонд в размер на 10 000 лв., осигурен от фондация “Америка за България”.

ЗАВЪРШИЛИТЕ УСПЕШНО ПОЛУЧАВАТ СЕРТИФИКАТ ОТ ФОНДАЦИЯ АМЕРИКА ЗА БЪЛГАРИЯ И СЪВЕТА НА ЖЕНИТЕ В БИЗНЕСА В БЪЛГАРИЯ. Сертификатът се придобива при посещения на минимум 10 лекции от общо 13 такива.

Заявки за записване могат да бъдат подавани от 12.02.2024 г. до 17.03.204 г. на имейл адрес: sonya.demireva@womeninbusiness.bg и на телефон: 0894 656 130. Препоръчително е и при изпращане на имейл за записване, да се направи връзка и по телефон поради възможни проблеми с електронния адрес.

КЪДЕ:
В сградата на Община Благоевград
КОГА:
Всяка сряда
от 17:30 ч. до 20:30 ч.
Програмата започва на 20.03.2024 г. и завършва на 11.06.2024 г.
ОРГАНИЗАТОР:
Съвет на жените в бизнеса в България с подкрепата на фондация “Америка за България”


Проекти

Национални награди на Съвета на жените в бизнеса в България
Националните награди на Съвета на жените в бизнеса в България са учредени през 2022 г. с цел да отличат най-вдъхновяващите постижения за многообразие, равнопоставеност и приобщаване в бизнеса и общество в България. Наградите са разпределени...
Прочетете повече