Успешните методи и техники за презентиране сложиха финала на лекционната програма на предприемаческата академия BASE в Благоевград

Фундаментите на добрите презентационни умения бяха в основата на последната лекция от предприемаческата академия BASE в Благоевград.

Лекцията изнесе г-жа Кристина Крънчева, основател и управител на CM Consulting.
Курсистите бяха въведени в тайните на това как да направят ясна, интересна и ефективна презентация и да бъдат приети добре от аудиторията. За целта им беше предоставена възможност да направят презентации на бизнес проектите си пред камера. Всички заснеха свои кратки видеа, които бяха подложени на анализ и конструктивен разбор след представянето им.

Предприемаческата академия BASE в Благоевград приключва на 29 юни, когато всички курсисти ще направят презентации и ще защитят бизнес плановете си, изготвяни по време на целия курс на Академията. Всички участници ще получат сертификати за завършения курс, а някои от най-изявените ще получат и награди за постиженията си.

За лектора:

Кристина Крънчева е международен консултант по корпоративен етикет и протокол, основател и управител на СМ Consulting. Завършила е швейцарското училище за етикет и международен протокол Institut Villa Pierrefeu. Има лиценз за консултант по корпоративен етикет и международен протокол от The Protocol School of Washington®, САЩ, както и за имидж консултант от London Image Institute®. Притежава лиценз за България от Speakers Training Camp®, САЩ и е Executive Coach на Marshall Goldsmith Stakeholder Centered Coaching.

Кристина Крънчева е известен лектор с повече от 15-годишна практика, а обученията и семинарите ѝ се ползват с изключително голям интерес. Автор е на множество публикации в медиите и е чест гост в различни телевизионни предавания. Книгата ѝ „Бизнес етикет“ представя международния бизнес протокол и правилата за поведение в делова среда в близо 30 държави от целия свят.

Споделяне

Коментари

Последни новини

Представители на Съвета на жените в бизнеса в България се срещнаха с партньорски организации в Милано
Представители на Съвета на жените в бизнеса в България (СЖББ) от 23 до 25 юни бяха на посещение във бизнес столицата на Италия – Милано за участие в серия от срещи с партньорски организации, които...
Прочетете повече
Над 30 дами предприемачи се дипломираха в юбилейното десето издание на Лидерска академия „Успяваме в България“
Емблематичната програма на Съвета на жените в бизнеса в България е подпомогнала кариерното развитие на над 400 жени в бизнеса у нас На официална церемония в София, провела се на 20 юни, над 30 дами...
Прочетете повече