Поредица от вдъхновяващи модули в новата Академия за “Разнообразие, равнопоставеност и приобщаване”.

Академия за “Разнообразие, равнопоставеност и приобщаване” обединява участници от големи компании и НПО организации. В последните седмици те получиха теоретични и практически примери от водещи специалисти в областта. 

Д-р Шърли Ноулс, главен директор по приобщаване и разнообразие на Progress, пристигна от САЩ, за да бъде лектор на Модул 2 от Академия за “Разнообразие, равнопоставеност и приобщаване” на тема “Ползи от разнообразието”.

Тя сподели икономическите ползи от това компаниите да имат разнообразни екипи и даде множество добри примери от практиката. Групата участва активно в интерактивните елементи на обучението и даде положителна обратната връзка след модула.

Модул 3 от Академия за “Разнообразие, равнопоставеност и приобщаване” бе на тема “Подробно за равнопоставеността”. Лектор бе доц. д-р Иван Ангелов, който преподава в катедра Стопанско управление на Софийски университет “Св.Климент Охридски”. Като гости в обучението се включиха адв. Милеслава Богданова, част от трудовоправната практика на Адвокатско дружество „Комаревски, Димитров и съдружници“, както и Радослава Петкова, Елена Радева и Боян Захариев от HPE.

Първата част на деня на модул 4 от Академия за “Разнообразие, равнопоставеност и приобщаване” бе посветена на ползите от приобщаването с лектор Жаклин Цочева, Директор „Корпоративни комуникации, регулаторни въпроси и устойчиво развитие“ в „Кока-Кола ХБК България“. След това Гергана Манолова, Мениджър устойчиво развитие в М-Газ ЕООД, председател на комуникационната група на СЖББ и докторант на Софийския Университет представиха темата преодоляване на неосъзнатите различия.

Очаквано темата “Включваща комуникация”, модул 5 в Академия за “Разнообразие, равнопоставеност и приобщаване” на СЖББ и Софийски университет “Св.Климент Охридски” предизвика интереса на участниците. За включващата и приобщаваща комуникация в съвременния бизнес‎ и управление на кризисни ситуации при включваща и приобщаваща комуникация говориха Гергана Иванова и д-р Александър Христов.

Те бяха подкрепени от Ния Георгиева, PwC Amsterdam, която с видео връзка сподели повече за корпоративната социална отговорност‎.

Предстоят още два модула до края на обучението. Очаквайте подробности!

Споделяне

Коментари

Последни новини

43 дами предприемачи бяха отличени в деветото издание на Лидерска академия „Успяваме в България“
Сертификатите за завършване бяха връчени на участничките лично от кмета на столицата Йорданка Фандъкова 08 юни 2023 г., София На официална церемония в град София 43 дами се дипломираха в деветото издание на Лидерска академия...
Прочетете повече
Програмите на СЖББ в подкрепа на жените лидери бяха основна тема за дискусия на работен обяд с посланичката на Финландия в България
Насърчаване на дамското лидерство и подкрепа на кариерното развитие на млади и талантливи българи, така че да изберат да останат и да се развиват в страната, са приоритети в обучителните програми на Съвета на жените...
Прочетете повече
Темата за цените и ценообразуването бе акцентът на поредния модул на Бизнес академията за предприемачи в Благоевград 
Коя е добрата цена и как да я определяме? На тези два фундаментални въпроса получиха отговор бъдещите предприемачи от Благоевград по време на поредния модул от BASE академията.  Темата бе изключително полезна и провокира голям...
Прочетете повече