Участниците в Лидерска академия усвоиха презентационни умения в модул 3 от програмата

Вълнуващо и забавно за участниците премина обучението в третия модул на Лидерска академия “Успяваме в България”, провело се на 25 и 26 януари. Лекторите Радослав Бимбалов и Гергана Иванова, управляващи партньори в комуникационната група The Smarts, представиха подобаващо интересно и вдъхновяващо темата за презентационните умения. Тя е част от програмата на емблематичната обучителна академия, организирана от СЖББ, чието десето юбилейно издание стартира в края на миналата година.

Академията дава възможност на дами предприемачи, собственици на бизнес или заемащи ръковдни позиции в малкия и среден бизнес да надградят своите лидерски умения, да развиват предприемаческия си дух, да научат нови практики в бизнеса и да обменят опит в мрежа с други дами от различни области на бизнеса.

Академията стартира през 2014 г. и се организира и финансира от компании от Съвета на жените в бизнеса в България. Тя се реализира в изпълнение на един от основните приоритети на Съвета – да насърчава професионалното развитие на жените в бизнеса, осигурявайки им възможности за качествено обучение, надграждащо техните професионални компетенции. Всички обучения в рамките на програмата са безплатни и всяка година в нея участват активни млади дами, избрани след трудна селекция от кандидати, желаещи да почерпят опит директно от едни от най-успешните бизнес професионалисти в България.

Вижте още за Лидерска академия ТУК.

Споделяне

Коментари

Последни новини

Представители на Съвета на жените в бизнеса в България се срещнаха с партньорски организации в Милано
Представители на Съвета на жените в бизнеса в България (СЖББ) от 23 до 25 юни бяха на посещение във бизнес столицата на Италия – Милано за участие в серия от срещи с партньорски организации, които...
Прочетете повече
Над 30 дами предприемачи се дипломираха в юбилейното десето издание на Лидерска академия „Успяваме в България“
Емблематичната програма на Съвета на жените в бизнеса в България е подпомогнала кариерното развитие на над 400 жени в бизнеса у нас На официална церемония в София, провела се на 20 юни, над 30 дами...
Прочетете повече