Base Благоевград, модул 5, Гергана Иванова The Smarts

В модул 5 на програмата BASE Благоевград бъдещите предприемачи научиха какви са принципите на ефективния маркетинг и добрата реклама

В последната седмица от месец април участниците в модул 5 на програма BASE Благоевград се потопиха във вълнуващия свят на рекламата и маркетинга.

Гергана Иванова – основател и собственик на The Smarts, Параграф 42, Shoot и член на Управителния съвет на Съвета на жените в бизнеса в България представи по увлекателен и забавен начин тази необятна и винаги предизвикваща голям интерес тема.

Курсистите в BASE Благоевград научиха как да изградят своя маркетингов план, как да рекламират продукта или услугата си и какви дигитални инструменти да използват.

Гергана Иванова запозна предприемачите с:

  • Правилата на 4-те „Р“;
  • Стъпките за избор на канали за дистрибуция;
  • Комуникационната стратегия и колко е важно посланието към правилната аудитория.

След това бъдещите предприемачи се разделиха на 4 групи, като всяка от тях трябваше да подготви и презентира маркетинг анализ по конкретна тема – Благоевград като туристически продукт.
В края на лекцията Гергана Иванова получи бурни аплодисменти и след това отговори на въпросите на участниците.

Гергана Иванова, лектор на модул 5 на програмата BASE Благоевград

За лектора:
Гергана Иванова е основател и партньор на комуникационната група The Smarts, в която влизат творческата агенция The Smarts, медиа агенция IQMedia, ПР агенция Параграф 42 и продуцентското студио Shoot!. Има над 21 години опит в българската комуникационна индустрия. Гергана Иванова е член на УС на Съвета на жените в бизнеса в България и на УС на БДВО.

През 2008 година заедно със своя колега Радо Бимбалов основават The Smarts, независима творческа агенция, която днес е сред водещите на пазара. Сред клиентите на групата са редица големи български и чужди рекламодатели и техните марки. Агенцията е многократно награждавана за рекламна ефективност на конкурса Effie Bulgaria, носител е на три награди ЕPICA от международния конкурс EPICA AWARDS, както и на награди от националния фестивал за реклама ФАРА.

Споделяне

Коментари

Последни новини

Новото издание на нетуъркинг формата „Сутрешно кафе със СЖББ“ предстои на 5-ти декември
Нa 5-ти декември, 2023 г. предстои поредно издание на новия, но вече успешен нетуъркинг формат “Сутрешно кафе със СЖББ”. Темата, която ще дискутират членовете на Съвета и Алумни клуба, е „Дигитализацията в HR дейностите“ и...
Прочетете повече
Участниците в бизнес академията BASE в Перник научиха как се създават и развиват предприемаческите идеи
Модул 2 на Бизнес академията за стартиращи предприемачи BASE в гр. Перник, провел се на 15 ноември, бе посветен на темата за развитието на предприемаческата идея. Лекторът Соня Демирева е бивш директор Продажби на Уникредит Булбанк...
Прочетете повече
Съветът на жените в бизнеса в България взе участие в световния конгрес на FCEM в Париж
Съветът на жените в бизнеса в България участва в световния конгрес на FCEM – Femmes Chefs D’Entreprises Mondiales, провел се от 15 до 17 ноември, 2023 г. в Париж. FCEM e първата организация в Европа,...
Прочетете повече