Междинно събитие на Менторска програма „Успешни заедно“

За отличните резултати, постигнати до момента в Менторска програма „Успешни заедно“ на НРЕ и Съвета на жените в бизнеса в България, поговорихме на междинното събитие, което се случи на 31 октомври в Камбаните Бизнес Център.

Участниците бяха приветствани от Майя Пейчева-Такева, член на УС на СЖББ, и Марио Гърбешков,  изпълнителен директор на ГДЦ на ХПЕ в България и изпълнителен спонсор на HPE Women at Work. За менторство като предпоставка за успех сподели Дора Стрезова, CEO Coca Cola Company, член на УС на СЖББ и ментор в тазгодишното издание на програмата. В края на събитието участничките поздрави и Цвети Минчева, председател на УС на СЖББ, която бе ментор в първото издание на инициативата.

Събитието бе страхотна възможност участниците в програмата, заедно с приятели и съмишленици, да се срещнат отново, да обменят впечатления, заряд и вдъхновение, както и да поговорят за постигнатия прогрес.

Споделяне

Коментари

Последни новини

Представители на Съвета на жените в бизнеса в България се срещнаха с партньорски организации в Милано
Представители на Съвета на жените в бизнеса в България (СЖББ) от 23 до 25 юни бяха на посещение във бизнес столицата на Италия – Милано за участие в серия от срещи с партньорски организации, които...
Прочетете повече
Над 30 дами предприемачи се дипломираха в юбилейното десето издание на Лидерска академия „Успяваме в България“
Емблематичната програма на Съвета на жените в бизнеса в България е подпомогнала кариерното развитие на над 400 жени в бизнеса у нас На официална церемония в София, провела се на 20 юни, над 30 дами...
Прочетете повече