Мото-Пфое ЕООД 

Мото-Пфое е една от най-рано създадените частни автомобилни компании, Дружеството е сред малкото все още действащи частни предприятия, възникнали в страната непосредствено след промените в България през 1989 година и, със сигурност, е най-старата фирмена група с предмет продажба и пълно, 360-градусово, обслужване на нови и употребявани автомобили у нас. С над 30-годишна история, основното разбиране в компанията винаги е било, че Клиентът с неговите нужди и желания за нас е №1. В момента Мото-Пфое е официалният дилър на Ford, Volvo, Jaguar и Land Rover. Има 19 представителства – собствени търговско-сервизни комплекси и дилъри – в 16 града на страната. Oт 2017 г. Мото-Пфое е част от глобалното семейство на СУМИТОМО КОРПОРАЦИЯ. 

Мисия на Мото-Пфое Групата е: “Ние сме най-добрият екип в българската автомобилна индустрия! Превъзходното качество на нашите услуги и безграничният ентусиазъм от нашите продукти, ни вдъхновяват да постигаме изключително ниво на клиентско задоволство и да осигуряваме успеха на Мото-Пфое Груп!“ Историческата мисия никога не се променя, стига обществото да се нуждае от автомобили, въпреки че нуждатата от автомобил се превръща в нужда от услуга за мобилност. Накратко, мисия на групата е в това да осигуряваме най-доброто удовлетворение на клиентите в България. Визията на Групата е Създаване на дългосрочни клиенти в България, наричаме ги клиенти „за цял живот“. 

Още от самото си създаване, групата на Мото-Пфое се стреми да е в полза не само на своите клиенти и служители, но и на обществото като цяло, с подкрепата на социални каузи, грижа за опазване на околната среда, съхраняване на природното и културно наследство, развитие на културата, изкуството и спорта. 

Пред СЖББ се представлява от Емил Божков, Оперативен Директор

Коментари

Последни новини

Представители на Съвета на жените в бизнеса в България се срещнаха с партньорски организации в Милано
Представители на Съвета на жените в бизнеса в България (СЖББ) от 23 до 25 юни бяха на посещение във бизнес столицата на Италия – Милано за участие в серия от срещи с партньорски организации, които...
Прочетете повече
Над 30 дами предприемачи се дипломираха в юбилейното десето издание на Лидерска академия „Успяваме в България“
Емблематичната програма на Съвета на жените в бизнеса в България е подпомогнала кариерното развитие на над 400 жени в бизнеса у нас На официална церемония в София, провела се на 20 юни, над 30 дами...
Прочетете повече