София Франс Ауто АД

София Франс Ауто е компания с инвестиции в областта на продажбата, обслужването, лизинговането и застраховането на автомобили, внос и дистрибуция на резервни части.
Фирмата е официален вносител на Peugeot, DS Automobiles и Piaggio Commercial в България, както и официален дилър на пикапите Isuzu D-Max.
София Франс Ауто е основен акционер във фирмите от SFA Group  –  Ауто Бавария – дилър на BMW и Mini, във фирма Исубус – вносител на автобусите Isuzu и в Италия Моторс – вносител на италианските мотоциклетни марки – Vespa, Piaggio, Gilera, Moto guzzi и Aprilia.
SFA Group предлага и многообразие от свързани услуги – собствен лизинг чрез Лизингова къща София лизинг, различни видове застраховки от SFA Broker, употребявани автомобили чрез СФА оказион и Ауто Промо.

Представлява се в СЖББ от Надя Божкова – Изпълнителен директор Търговска дейност

SFA

Коментари

Последни новини

BASE Велико Търново, тема 9
В рамките на модул 9 от Бизнес академията за стартиращи предприемачи в гр. Велико Търново се проведе лекцията „Правни аспекти. Наемане на персонал и трудови аспекти“. Лекторите Теодор Костадинов и Магдалена Сергиева засегнаха следните дейности,...
Прочетете повече