АКВАБАР ООД

„АКВАБАР“ ООД е първата и единствената фирма в България, която извършва студена пастьоризация на храни и напитки под високо налягане. С високо хидростатично налягане до 6000 бара се отстраняват всички патогени в хранителните продукти (листерия, салмонела, ешерихия коли и др.). Технологията се прилага върху вече опаковани продукти и осигурява най-високо ниво на безопасност. Същевременно свежестта, витамините и хранителните качества на продуктите се запазват. Срокът на годност се удължава, като отпада нуждата от влагане на добавки и консерванти. Резултатът е безопасен хранителен продукт със запазено качество, удължен срок на годност и чист етикет.

„АКВАБАР“ ООД работи с производители от различни хранително-вкусови сектори, като предоставя услугата за студена пастьоризация на техните продукти, вкл. месни продукти, мокри салати и разядки, готови храни, напитки и други.

Коментари

Последни новини

Представители на Съвета на жените в бизнеса в България се срещнаха с партньорски организации в Милано
Представители на Съвета на жените в бизнеса в България (СЖББ) от 23 до 25 юни бяха на посещение във бизнес столицата на Италия – Милано за участие в серия от срещи с партньорски организации, които...
Прочетете повече
Над 30 дами предприемачи се дипломираха в юбилейното десето издание на Лидерска академия „Успяваме в България“
Емблематичната програма на Съвета на жените в бизнеса в България е подпомогнала кариерното развитие на над 400 жени в бизнеса у нас На официална церемония в София, провела се на 20 юни, над 30 дами...
Прочетете повече