АКВАБАР ООД

„АКВАБАР“ ООД е първата и единствената фирма в България, която извършва студена пастьоризация на храни и напитки под високо налягане. С високо хидростатично налягане до 6000 бара се отстраняват всички патогени в хранителните продукти (листерия, салмонела, ешерихия коли и др.). Технологията се прилага върху вече опаковани продукти и осигурява най-високо ниво на безопасност. Същевременно свежестта, витамините и хранителните качества на продуктите се запазват. Срокът на годност се удължава, като отпада нуждата от влагане на добавки и консерванти. Резултатът е безопасен хранителен продукт със запазено качество, удължен срок на годност и чист етикет.

„АКВАБАР“ ООД работи с производители от различни хранително-вкусови сектори, като предоставя услугата за студена пастьоризация на техните продукти, вкл. месни продукти, мокри салати и разядки, готови храни, напитки и други.

Коментари

Последни новини

Делегация на СЖББ на конгреса на AIDDA във Флоренция
Делегация от Съвета на жените в бизнеса в България бе част от конгреса на партньорската италианска AIDDA (Associazione Imprenditrici Donne Dirigenti d’Azienda) във Флоренция между 16 и 18 септември, организиран по повод 60 години от...
Прочетете повече
АНКЕТА, СВЪРЗАНА С РАВНОПОСТАВЕНОСТТА
Уважаеми членове и приятели на СЖББ, СЖББ дава старт на нова инициатива, която цели да получим реална представа за нивата на разнообразие, равнопоставеност и приобщаване. Анкетата е част от мащабно проучване, организирано съвместно с агенция...
Прочетете повече