АКВАБАР ООД

„АКВАБАР“ ООД е първата и единствената фирма в България, която извършва студена пастьоризация на храни и напитки под високо налягане. С високо хидростатично налягане до 6000 бара се отстраняват всички патогени в хранителните продукти (листерия, салмонела, ешерихия коли и др.). Технологията се прилага върху вече опаковани продукти и осигурява най-високо ниво на безопасност. Същевременно свежестта, витамините и хранителните качества на продуктите се запазват. Срокът на годност се удължава, като отпада нуждата от влагане на добавки и консерванти. Резултатът е безопасен хранителен продукт със запазено качество, удължен срок на годност и чист етикет.

„АКВАБАР“ ООД работи с производители от различни хранително-вкусови сектори, като предоставя услугата за студена пастьоризация на техните продукти, вкл. месни продукти, мокри салати и разядки, готови храни, напитки и други.

Коментари

Последни новини

Дамите в Лидерска академия усвоиха умения за отстояване и влияние в модул 3 на юбилейното десето издание
С много вдъхновение, смели и вълнуващи идеи беше наситен четвъртият модул – „Умения за отстояване и влияние“ от юбилейното десето издание на Лидерска академия, провел се на 22 и 23 февруари. С помощта на дългогодишните...
Прочетете повече
Първото издание на програма GRACE срещна 10 момичета от фондация „Арете“ с бизнеса
На 9 февруари се проведе първото издание на програма GRACE /Girls, Roma ambassadors for corporate empowerment/, която даде възможност на 10 момичета (ученици и студенти), преминали обучение във младежката фондация „Арете“, да гостуват в офисите...
Прочетете повече
Представители на СЖББ обсъдиха ползотворното българо – румънско сътрудничество в различни области с н. пр. Бръндуша Йоана Предеску
Миналата седмица Цветанка Минчева, председател на СЖББ, представители на управителния съвет и работните групи на организацията участваха в работна среща с румънската посланичка у нас – н. пр. Бръндуша Йоана Предеску. Дамите обсъдиха ползотворното икономическо...
Прочетете повече