АКВАБАР ООД

„АКВАБАР“ ООД е първата и единствената фирма в България, която извършва студена пастьоризация на храни и напитки под високо налягане. С високо хидростатично налягане до 6000 бара се отстраняват всички патогени в хранителните продукти (листерия, салмонела, ешерихия коли и др.). Технологията се прилага върху вече опаковани продукти и осигурява най-високо ниво на безопасност. Същевременно свежестта, витамините и хранителните качества на продуктите се запазват. Срокът на годност се удължава, като отпада нуждата от влагане на добавки и консерванти. Резултатът е безопасен хранителен продукт със запазено качество, удължен срок на годност и чист етикет.

„АКВАБАР“ ООД работи с производители от различни хранително-вкусови сектори, като предоставя услугата за студена пастьоризация на техните продукти, вкл. месни продукти, мокри салати и разядки, готови храни, напитки и други.

Коментари

Последни новини

BASE Габрово – Модул 4
Четвъртата тема от BASE Габрово бе посветена на уменията за подготовка и провеждане на проучване на пазара Четвъртата тема от BASE (Бизнес академията за стартиращи предприемачи) в гр. Габрово бе „Проучване на пазара“ с лектор...
Прочетете повече
BASE Габрово – Модул 3
Добрите примери и успешните бизнес модели бяха акцент в програмата на Модул 3 Александър Грозданов, създател и собственик на Dextrophobia rooms бе лектор на третия по ред модул от BASE (Бизнес академията за стартиращи предприемачи)...
Прочетете повече
Пролетно събитие за женско лидерство
На 11 май в резиденцията на търговския съветник към посолството на Австрия се проведе работна среща на тема Женското лидерство. Участници бяха дамски бизнес организации и австрийския бизнес кръг в България. Срещата на тема “Female...
Прочетете повече