В ход е кандидатстването за десетото юбилейно издание на Лидерска академия

Приемът на кандидатури за юбилейното десето издание на програмата ще бъде между 13 септември и 2 октомври 2023 г.

Емблематичната обучителна програма на Съвета на жените в бизнеса в България (СЖББ) – Лидерска Академия – „Успяваме в България“ отбелязва своето юбилейно десето издание.

Дами предприемачи, собственици на бизнес или заемащи ръководна позиция в малки и средни компании, както и дами на различни мениджърски позиции от корпоративния свят отново ще получат възможността да надградят и обогатят своите лидерски умения, да развиват предприемаческия си дух, да научат нови практики в бизнеса и да обменят опит в мрежа с други дами от различни области на бизнеса.

Желаещите да се включат в изданието на Лидерска Академия 2023/2024 е необходимо да изпратят CV и мотивационно писмо на имейл адрес: office@womeninbusiness.bg до 2 октомври 2023 г.

За да бъдат избрани за обучение в програмата, в мотивационното си писмо дамите трябва да докажат, че са мотивирани да учат и споделят, да надграждат уменията си и да развиват предприемачески си дух, както и да имат желание да допринасят за подобряване на средата за развитие на жените, младите хора и като цяло на българското общество.

„Каня всички дами, които искат да дадат силен импулс на личностното си развитие да се включат в 10-тото издание на нашата академия. Като за юбилей на инициативата, ще им предложим още по-интересни и съдържателни обучения, както и възможността да разширят мрежата си от контакти, като се срещнат с доказани професионалисти и други дами, борещи се със сходни предизвикателства като тях“, каза Екатерина Кирилова, отговорник за Лидерска академия в рамките на Съвета на жените в бизнеса в България и директор Клонова мрежа на УниКредит Булбанк.

Академията стартира през 2014 г. и се организира и финансира от компании от Съвета на жените в бизнеса в България. Тя се реализира в изпълнение на един от основните приоритети на Съвета – да насърчава професионалното развитие на жените в бизнеса, осигурявайки им възможности за качествено обучение, надграждащо техните професионални компетенции. Всички обучения в рамките на програмата са безплатни и всяка година в нея участват активни млади дами, избрани след трудна селекция от кандидати, желаещи да почерпят опит директно от едни от най-успешните бизнес професионалисти в България.

Споделяне

Коментари

Последни новини

Новото издание на нетуъркинг формата „Сутрешно кафе със СЖББ“ предстои на 5-ти декември
Нa 5-ти декември, 2023 г. предстои поредно издание на новия, но вече успешен нетуъркинг формат “Сутрешно кафе със СЖББ”. Темата, която ще дискутират членовете на Съвета и Алумни клуба, е „Дигитализацията в HR дейностите“ и...
Прочетете повече
Участниците в бизнес академията BASE в Перник научиха как се създават и развиват предприемаческите идеи
Модул 2 на Бизнес академията за стартиращи предприемачи BASE в гр. Перник, провел се на 15 ноември, бе посветен на темата за развитието на предприемаческата идея. Лекторът Соня Демирева е бивш директор Продажби на Уникредит Булбанк...
Прочетете повече
Съветът на жените в бизнеса в България взе участие в световния конгрес на FCEM в Париж
Съветът на жените в бизнеса в България участва в световния конгрес на FCEM – Femmes Chefs D’Entreprises Mondiales, провел се от 15 до 17 ноември, 2023 г. в Париж. FCEM e първата организация в Европа,...
Прочетете повече