Второто издание на СЖББ Калейдоскоп: пъстро и вдъхновяващо нетуъркинг събитие

На 25.4.2024г, в изящната обстановка на NV Tower, се проведе второто издание на нетуъркинг събитието „СЖББ Кaлейдоскоп“, чиято основна цел е да стимулира опознаването и взаимоотношенията между членовете на организацията.

Вечерта беше изпълнена с вдъхновяващи презентации, динамични дискусии, възможности за срещи и активно общуване между присъстващите. Водещ на събитието беше Стела Калева, административен директор в адвокатско дружество „Комаревски, Димитров и съдружници“ и член на Нетуъркинг работната група на СЖББ.

„Инициативите на Съвета, като Калейдоскоп, потвърждават, че силата на нашата организация се проявява не само в това да дава навън, но и във вътрешната ни общност с ангажираността и многообразието на нашите корпоративни членове и бизнес контактите помежду ни“, сподели Цветанка Минчева, председател на Управителния съвет на СЖББ, която приветства присъстващите гости и благодари на членовете на Нетуъркинг групата за организацията на събитието.

Представянето на компаниите изложители стартира с любезните домакини от NV Tower и „Минстрой Пропъртис“. Проф. Николай Вълканов сподели, че е впечатлен от създадената вдъхновяваща атмосфера за  приятели и колеги, които имат общи интереси, и от факта, че е свидетел на увеличаващия се брой успешни компании в България, ръководени от жени. На своя щанд „Минстрой Пропъртис“ представиха проекта за изграждане на нова офис и жилищна сграда в непосредствена близост до NV Tower.

Таня Карабашева, управляващ собственик на агенция за преводи Арте.Док.,  представи информация за услугите на агенцията, като акцентира върху най-новата услуга – невронен превод с експертна редакция, който помага на клиентите им да получават големи обеми преводи за по-кратки срокове. Арте.Док. зарадваха присъстващите с красиво гравирани дървени яйца.

Цветелина Бурова, директор контактен център в „Метрика“ ЕООД, разказа за многообразието от решения, които компанията предлага. Компанията е част от групата на френските пощи, La Poste Groupe, в дивизията „Медияпост“. Заедно с дружеството „Медияпост Хит Мейл България“ предоставят решения за изнесено логистично и клиентско обслужване, дигитален маркетинг, изграждане и изпълнение на промоции и лоялни програми, както и крос-бордер решения за електронна търговия.

Темата за женското здраве, информираността и превенцията беше засегната от две компании – „MSD България“ и лаборатории „Синево“. Милко Минев, старши специалист „Политики и комуникации“ в „MSD България“ сподели за мисията на компанията да подобрява живота на хората с иновативни лекарства и ваксини срещу някои от най-предизвикателните заболявания за човечеството и постави фокус върху необходимостта да се увеличи осведомеността по темата за рака на маточната шийка. Изпълнителният диркетор на „Синево“  д-р Раду Перяну и Петя Истраткова, търговски директор в компанията, подчертаха, че жената винаги е била и винаги ще бъде фигурата, която полага неимоверни грижи и усилия за благополучието на близките си, но е важно да не забравя и самата себе си. Те акцентираха още веднъж, че профилактиката и редовни скринингови тестове са ключът към едно по-информирано, здраво и успешно общество.

За новите инвестиционни решения на „УниКредит Булбанк“ разказа  Сава Савянов, мениджър „Инвестиционни продукти“ в банката и координатор на Оnemarkets Fund за България. На щанда на банката посетителите научиха детайли за Оnemarkets Fund – още една палитра от активно управлявани инвестиционни фондове с различен рисков профил и възвръщаемост, включващи облигации, акции и различни класове активи.

„Виалто Партнърс България“ затвори кръга на нашия втори Калейдоскоп. Мина Капсъзова, директор на компанията за България, представи дейността с фокус върху Global Mobility Services – услуги, които се отнасят до хора, които пресичат международни граници по бизнес и за да работят. Организацията предоставя в световен мащаб и в България имиграционни, данъчни, осигурителни, пейрол и други услуги за международни и български компании по отношение на чужденци, пристигащи на работа в България.

Благодарим на NV Tower за осигурения кетъринг и чудесното вино. В СЖББ вярваме, че взаимодействието не само укрепва връзките в нашата общност, но и ускорява постигането на общите ни цели и успехи. Взаимната подкрепа и сътрудничество ни правят по-силни и по-устойчиви, и същевременно ни помагат да изграждаме по-добро бъдеще.

Споделяне

Коментари

Последни новини

Правните аспекти при управление на бизнес, счетоводството на фирмата и човешките ресурси бяха темите в последните модули на BASE – Благоевград
Кои са правните аспекти при създаването и развиването на бизнес, как да управляваме счетоводството на фирмата и човешките ресурси като най-важният капитал на всеки бизнес, бяха темите на модули IX, X и XI в бизнес...
Прочетете повече
СЖББ отбелязва европейския месец на многообразието 2024 с безплатно събитие за студенти
На 28 май Съветът на жените в бизнеса в България (СЖББ), в партньорство с Лидл България и Стопанския факултет към СУ „Св. Климент Охридски“, ще отбележи европейския месец на многообразието, традиционно честван през май, със...
Прочетете повече
13 менторски двойки се включиха в третото издание на програмата „Incredible Us – Успешни заедно“
След шест месеца на интензивна работа и обучения 13 менторски двойки завършиха съвместната програма на Съвета на жените в бизнеса в България и HPE Women at Work Bulgaria – “Incredible Us – Успешни заедно”. Третото...
Прочетете повече