Второто издание на “СЖББ Калейдоскоп” предстои на 25 април

Второто издание на нетуъркинг събитието “СЖББ Калейдоскоп”, което дава възможност на 10 компании-членове на организацията да предстaвят дейността си, ще се проведе на 25 април от 17:00 до 19:30 в NV Tower на бул. Г.М. Димитров No 59.

След първото успешно издание на „СЖББ Калейдоскоп“, провело се в края на лятото на 2023 г., Съветът отново предоставя трибуна на корпоративните си членове да презентират проектите и приоритетите си. Отново точно 10 ще бъдат компаниите, които ще споделят своите вдъхновения за 2024 и програми, с които се гордеят най-много. 

Програма
17:00 – 17:20 – Добре дошли
17:20 – 17:40 – Приветствие от Цветанка Минчева, председател на УС на  СЖББ и организаторите на събитието
17:40 – 18:00 – Кратки визитки на представящите се 10 компании
18:00 – 19:30 – Разглеждане на щандовете на 10-те компании – изложители на събитието и нетуъркинг коктейл

Формат
Всяка една от десетте компании ще разполага със специално обособен кът или щанд, който изцяло по нейни вкус и усмотрение ще има възможност да подреди, брандира и декорира. Акцентът за представянето и щанда на всяка една компания трябва да бъде върху една от следните теми:

1)      Нашето вдъхновение за 2024 е …

2)      През 2024 сме горди, че …

Как да се включите:
Желаещите да се включат компании, трябва да изпратят мейл на office@womeninbusiness.bg до 9 април, като посочат: име на компанията; лице за контакт; телефон и имейл.

Всички компании, заявили участие, ще получат отделен имейл с детайлни насоки и изисквания за своето представяне, снимки на пространството, което ще могат да използват, технически възможности и друга полезна информация.

Споделяне

Коментари

Последни новини

СЖББ отбелязва европейския месец на многообразието 2024 с безплатно събитие за студенти
На 28 май Съветът на жените в бизнеса в България (СЖББ), в партньорство с Лидл България и Стопанския факултет към СУ „Св. Климент Охридски“, ще отбележи европейския месец на многообразието, традиционно честван през май, със...
Прочетете повече
13 менторски двойки се включиха в третото издание на програмата „Incredible Us – Успешни заедно“
След шест месеца на интензивна работа и обучения 13 менторски двойки завършиха съвместната програма на Съвета на жените в бизнеса в България и HPE Women at Work Bulgaria – “Incredible Us – Успешни заедно”. Третото...
Прочетете повече
Пазарно проучване, ценови тактики и маркетинг бяха темите на лекциите в BASE в края на април
Как се прави пазарно проучване? Как да определим цените на стоките и услугите, които предлагаме? Как да изградим и популяризираме собствен бранд? Отговорите на тези ключови бизнес въпроси, част от програмата на BASE – Благоевград,...
Прочетете повече