Предстои четвърто издание на Лаборатория за развитие

Съветът на жените в бизнеса в България стартира записването за четвъртото издание на успешната „Лаборатория за ‎развитие”.

„Водещите лектори в програмата имат огромен бизнес опит, натрупан в рамките на ‎десетилетия на безпрецедентен растеж и корпоративен просперитет. Те ще ‎представят редица примери, емоционално ангажиращи аудиторията, пренасяйки я в ‎реална среда. „Лаборатория за развитие“ подобрява разбирането, запомнянето и ‎мотивира за действие участниците” споделя Зоя Паунова, водещ лектор в ‎‎„Лаборатория за развитие“. Тя е дългогодишен ръководител на Астра Зенека България, ‎почетен консул на Кралство Швеция в България, член на борда на СЖББ, Шведската ‎търговска камара, Заедно в час, Български съвет за ресусцитация.

Обучението се състои от четири модула, с часови диапазон на всеки от тях от 9:30 до 15:30 ч. Програмата започва на 27 октомври и ще продължи до 1 декември.

Повече информация за обучението, програмата и нашето специално предложение към ‎членовете на СЖББ ще намерите тук:

Споделяне

Коментари

Последни новини

Представители на Съвета на жените в бизнеса в България се срещнаха с партньорски организации в Милано
Представители на Съвета на жените в бизнеса в България (СЖББ) от 23 до 25 юни бяха на посещение във бизнес столицата на Италия – Милано за участие в серия от срещи с партньорски организации, които...
Прочетете повече
Над 30 дами предприемачи се дипломираха в юбилейното десето издание на Лидерска академия „Успяваме в България“
Емблематичната програма на Съвета на жените в бизнеса в България е подпомогнала кариерното развитие на над 400 жени в бизнеса у нас На официална церемония в София, провела се на 20 юни, над 30 дами...
Прочетете повече