Боряна Манолова от УС на СЖББ ще участва в международната конференция Equal Pay Day

Д-р инж. Боряна Манолова, член на УС на Съвета на жените в бизнеса в България (СЖББ) и главен изпълнителен директор на Siemens за България, Северна Македония и Украйна, ще бъде лектор в 15-ата международна конференция Equal Pay Day (EPD), която ще се проведе на 11 и 12 април в Прага, Чехия.

Във фокуса на конференцията, която е най-мащабното по рода си събитие в Европа, ще бъде темата за равните възможности и равното заплащане на половете. Тя се организира от Business & Professional Women CR (BPWCR), организация с нестопанска цел, която насърчава икономическата независимост на жените от 2010 г. и работи за повишаване на осведомеността по въпроса за равното заплащане и положение на половете. СЖББ е партньор на събитието.

Темата на лекцията на д-р инж. Манолова е „Преодоляване на неосъзнатите пристрастия: как предразсъдъците ни пречат да бъдем по-успешни в бизнеса и живота.”

Сред останалите лектори на двудневното събитие са десетки чешки и международни професионалисти, висши корпоративни ръководители, мениджъри по човешки ресурси, както и личности от публичната сфера и дипломацията.

Споделяне

Коментари

Последни новини

Представители на Съвета на жените в бизнеса в България се срещнаха с партньорски организации в Милано
Представители на Съвета на жените в бизнеса в България (СЖББ) от 23 до 25 юни бяха на посещение във бизнес столицата на Италия – Милано за участие в серия от срещи с партньорски организации, които...
Прочетете повече
Над 30 дами предприемачи се дипломираха в юбилейното десето издание на Лидерска академия „Успяваме в България“
Емблематичната програма на Съвета на жените в бизнеса в България е подпомогнала кариерното развитие на над 400 жени в бизнеса у нас На официална церемония в София, провела се на 20 юни, над 30 дами...
Прочетете повече