BASE Габрово 2022

Бизнес академията за предприемачи стартира в Габрово на 27 април

Бизнес aкадемията за стартиращи предприемачи – BASE, ще бъде открита в Габрово на 27 април от 17:30 ч. Проектът на Фондация „Америка за България“ и Съвета на жените в бизнеса в България представлява иновативен курс за обучение, който е напълно безплатен за желаещите и включва както теория, така и практически занимания.

Програмата BASE има за цел да насърчи хората да инициират свой собствен бизнес, или да доразвият и разширят вече съществуващата своя преприемаческа дейност. По този начин се стимулира и цялостното подобряване на бизнес средата в региона.

Сред лекторите и менторите в курса ще бъдат успели български предприемачи, от които участниците ще могат да почерпят опит и знания. Решаване на казуси от практиката, работа в екип и създаване на виртуални бизнес компании също е час от програмата BASE.

Освен умения за построяване на основните на бизнес, участниците в курса ще усвоят методи за оценка на бизнес идея, управление на финанси и изработване на бизнес план.

Обучението завършва с представяне на бизнес плановете на участниците, които ще бъдат оценени от компетентно жури. Предвиден е и награден фонд.

Откриващата лекция на Бизнес Академията за стартиращи предприемачи ще бъде на 27 април /сряда/ от 17:30 ч. в залата на Общински съвет, Габрово

Заявки за записване могат да бъдат подавани на email до 22 април на: vanya.kaneva-minkova@womeninbusiness.bg на и телефон: 0894 656 130 – Ваня Кънева-Минкова, изпълнителен директор на СЖББ,

Формуляр за записване може да бъде изтеглен от тук: