BASE Велико Търново

BASE Велико Търново, тема 6

Модул 6 от Бизнес академията за стартиращи предприемачи в гр. Велико Търново бе посветен на темата „Счетоводство на бизнеса и финансово планиране“, представена от лектора Ганета Цолова.

Предприемачите разгледаха задължителните изисквания към счетоводните документи, как се подготвят и кога се представят финансовите отчети, какво представлява баланса и какви са изискванията за съхранение на счетоводната информация. В работа по групи участниците представиха кратък финансов разчет на приходи и разходи за различни бизнеси.

Добрата подготовка в счетоводство позволява на собствениците да следят и анализират как се развиват фирмите им, къде са на пазара, какви рискове съществуват и как могат да ги преодолеят. Предприемачите разгледаха задължителните изисквания към счетоводните документи, как се подготвят и кога се представят финансовите отчети, какво представлява баланса и какви са изискванията за съхранение на счетоводната информация.

За лектора:

Ганета Цолова

Ганета Цолова притежава над 13 години опит като експерт в приходната администрация (НАП), както и 12 години като главен счетоводител в частна компания, предлагаща продукцията си на международни пазари. През последната година е собственик на дружество, предлагащо услуги в областта на счетоводство, финанси и данъци. С нов бизнес за биопродукти след участие в BASE Ловеч и носител на III-то място в BASE Ловеч.

Споделяне

Коментари

Последни новини

Делегация на СЖББ на конгреса на AIDDA във Флоренция
Делегация от Съвета на жените в бизнеса в България бе част от конгреса на партньорската италианска AIDDA (Associazione Imprenditrici Donne Dirigenti d’Azienda) във Флоренция между 16 и 18 септември, организиран по повод 60 години от...
Прочетете повече
АНКЕТА, СВЪРЗАНА С РАВНОПОСТАВЕНОСТТА
Уважаеми членове и приятели на СЖББ, СЖББ дава старт на нова инициатива, която цели да получим реална представа за нивата на разнообразие, равнопоставеност и приобщаване. Анкетата е част от мащабно проучване, организирано съвместно с агенция...
Прочетете повече