BASE Велико Търново

BASE Велико Търново, тема 6

Модул 6 от Бизнес академията за стартиращи предприемачи в гр. Велико Търново бе посветен на темата „Счетоводство на бизнеса и финансово планиране“, представена от лектора Ганета Цолова.

Предприемачите разгледаха задължителните изисквания към счетоводните документи, как се подготвят и кога се представят финансовите отчети, какво представлява баланса и какви са изискванията за съхранение на счетоводната информация. В работа по групи участниците представиха кратък финансов разчет на приходи и разходи за различни бизнеси.

Добрата подготовка в счетоводство позволява на собствениците да следят и анализират как се развиват фирмите им, къде са на пазара, какви рискове съществуват и как могат да ги преодолеят. Предприемачите разгледаха задължителните изисквания към счетоводните документи, как се подготвят и кога се представят финансовите отчети, какво представлява баланса и какви са изискванията за съхранение на счетоводната информация.

За лектора:

Ганета Цолова

Ганета Цолова притежава над 13 години опит като експерт в приходната администрация (НАП), както и 12 години като главен счетоводител в частна компания, предлагаща продукцията си на международни пазари. През последната година е собственик на дружество, предлагащо услуги в областта на счетоводство, финанси и данъци. С нов бизнес за биопродукти след участие в BASE Ловеч и носител на III-то място в BASE Ловеч.

Споделяне

Коментари

Последни новини

BASE Габрово – Модул 3
Добрите примери и успешните бизнес модели бяха акцент в програмата на Модул 3 Александър Грозданов, създател и собственик на Dextrophobia rooms бе лектор на третия по ред модул от BASE (Бизнес академията за стартиращи предприемачи)...
Прочетете повече
Пролетно събитие за женско лидерство
На 11 май в резиденцията на търговския съветник към посолството на Австрия се проведе работна среща на тема Женското лидерство. Участници бяха дамски бизнес организации и австрийския бизнес кръг в България. Срещата на тема “Female...
Прочетете повече