„Световната PR революция“ на Максим Бехар с ексклузивно представяне пред Съвета на жените в бизнеса

behar1

20 февруари 2020 г., София. Една от най-добрите книги за PR в момента „Световната PR революция“ на Максим Бехар беше ексклузивно представена пред Съвета на жените в бизнеса в България. Събитието се проведе в международния център на УниКредит Булбанк и бе уважено от десетки мениджъри на големи компании и представитeли на дипломатическия корпус. „Световната PR революция“ бе представена от автора Максим Бехар, от Цветанка Минчева, член на УС на УниКредит Булбанк и на УС на Съвета на жените в бизнеса в България, и от Сиана Колибарова от издателство „Ентусиаст“, което издава книгата в България.

 

Световната PR революция: Как умните лидери успяват в света на променящия се PR“ (The Global PR Revolution: How Thought Leaders Succeed in the Transformed World of PR)“ предизвика сериозен интерес сред гостите и породи разпалена дискусия за тенденциите в PR бизнеса, ролята на социалните медии и бъдещето на бизнеса.

„PR бизнесът се промени значително през последните години. Една от основните причини за това е развитието на социалните мрежи. Днес всеки може да има медия в ръцете си и да създава съдържание, което достига до милиарди хора. Това е истинска революция, която предоставя много възможности, но и предизвикателства“, коментира Максим Бехар пред представителите на Съвета на жените в бизнеса в България.

behar2„Световната PR революция“ първоначално излезе в САЩ, където постигна впечатляващ успех. Книгата съдържа мнения на 100 от най-известните PR експерти от 65 страни от 6 континента и e определяна за PR библия от читателите. В продължение на две седмици „Световната PR революция“ бе на първо място по продажби сред новите заглавия в секциите PR, Sales & Marketing и Career Advises на Amazon.com.

В България книгата се издава от края на 2019 г. и първият ѝ тираж бе изчерпан за по-малко от месец, а само дни след премиерата ѝ у нас зае първо място по продажби в книжен център „Гринуич“.

„Световната PR революция“ може да бъде закупена онлайн от сайта на издателство „Ентусиаст“, както и от официалната страница на книгата. Тя се предлага и в книжен център „Гринуич“, както и в някои от големите вериги книжарници в страната – Orange, Booktrading, Ciela и други.

За Максим Бехар:

Максим Бехар е български бизнесмен, журналист и дипломат и възпитаник на Harvard Kennedy School. Той е основател и Главен изпълнителен директор на водещата българска PR компания M3 Communications Group, Inc., както и Председател на Борда на Световния комуникационен форум в Давос, Швейцария. Максим Бехар е Почетен генерален консул на Република Сейшели в България. В края на 2017 г. приключи своя мандат като Президент на Световната PR организация ICCO. Книгата му „Световната PR Революция“, издадена първо в Съединените щати, е оценявана като една от най-добрите в света в областта на PR-a през последните години.

 

За M3 Communications Group, Inc.

M3 Communications Group, Inc., партньор за България на водещата световна PR компания – Hill+Knowlton Strategies, част от WPP Group, осигурява широк спектър от услуги в областта на публичните комуникации – комуникационни стратегии, връзки с медиите, кризисен мениджмънт, дигитални услуги и услуги в сферата на социалните медии, маркетингови концепции, медия мониторинг, уеб и др. Основателят на компанията и изпълнителен директор Максим Бехар има повече от 25 години богат опит в областта на публичните комуникации и е световно признат като експерт по комуникации. Компанията е носител на десетки международни и местни награди: 3 пъти Агенция на годината в България – 2011, 2016 и 2018, най-добра консултантска компания в Източна Европа за 2012 според The Holmes Report, най-добра PR компания в света според The Stevie Awards и много други.

 

За допълнителна информация, моля, свържете се с M3 Communications Group, Inc.

на тел. 02/ 818 70 10 и press@m3bg.com.

Споделяне

Коментари

Последни новини

Представители на Съвета на жените в бизнеса в България се срещнаха с партньорски организации в Милано
Представители на Съвета на жените в бизнеса в България (СЖББ) от 23 до 25 юни бяха на посещение във бизнес столицата на Италия – Милано за участие в серия от срещи с партньорски организации, които...
Прочетете повече
Над 30 дами предприемачи се дипломираха в юбилейното десето издание на Лидерска академия „Успяваме в България“
Емблематичната програма на Съвета на жените в бизнеса в България е подпомогнала кариерното развитие на над 400 жени в бизнеса у нас На официална церемония в София, провела се на 20 юни, над 30 дами...
Прочетете повече