Първа награда за менторска програма “Успешни заедно”

Менторската програма „Incredible Us – Успешни Заедно“ спечели първо място в категория „Инвестиция в Човешкия Капитал и Условия на Труд“ по време на Годишни награди за отговорен бизнес 2021, които БФБЛ връчи на 5 април 2022.

Тази програма, която Съвета на жените в бизнеса в България организира съвместно с ресурсовата група Women at Work, част от Глоубъл Деливъри Център на Хюлет Пакард Ентърпрайз в България, не е първият проект, който печели първо място в тази категория. През 2018 форумът „Невероятната Ти“ беше награден. Поредното отличие е доказателство за успешното партньорство между СЖББ и ХПЕ.

По време на пилотното издание на менторската програма, участници от 18 компании-членове на СЖББ формираха 10 менторски двойки с разнообразни интереси и умения, които успешно разработиха 5 проекта и развиха своите качества в ред направления. Именно същината на програмата е това, което я прави уникална. Тя създава рамката, в която служители от различни компании да обменят опит и с това им осигурява условия за устойчиво развитие и възможност за разширяване на техния набор от умения. За нас именно успешното партньорство е това, което води до търсеното развитие. И нека не забравяме, че програмата дава невероятна възможност за разширяване на контактите на всеки един участник в нея.

През април ще започне второто издание на менторската програма. Следвайки успешната формула на пилотното такова, тук фокусът отново е върху теми, които са актуални, както за бизнеса, така и за всеки кандидатствал. С нетърпение ще следим прогреса на всяка менторска двойка и ще участваме активно в изграждането на общност от ментори и участници, които се подкрепят и учат едни от други.

Поздравяме всички, които имаха участие в програмата, и пожелаваме успех на новите менторски двойки!

Бихме искали да използваме възможността да поздравим и всички останали компании, членове на СЖББ, които също бяха отличени по време на церемонията! Чувстваме се горди и благодарни, че имаме възможност да се партнираме в рамките на съвета!

Споделяне

Коментари

Последни новини

Делегация на СЖББ на конгреса на AIDDA във Флоренция
Делегация от Съвета на жените в бизнеса в България бе част от конгреса на партньорската италианска AIDDA (Associazione Imprenditrici Donne Dirigenti d’Azienda) във Флоренция между 16 и 18 септември, организиран по повод 60 години от...
Прочетете повече
АНКЕТА, СВЪРЗАНА С РАВНОПОСТАВЕНОСТТА
Уважаеми членове и приятели на СЖББ, СЖББ дава старт на нова инициатива, която цели да получим реална представа за нивата на разнообразие, равнопоставеност и приобщаване. Анкетата е част от мащабно проучване, организирано съвместно с агенция...
Прочетете повече