Първа награда за менторска програма “Успешни заедно”

Менторската програма „Incredible Us – Успешни Заедно“ спечели първо място в категория „Инвестиция в Човешкия Капитал и Условия на Труд“ по време на Годишни награди за отговорен бизнес 2021, които БФБЛ връчи на 5 април 2022.

Тази програма, която Съвета на жените в бизнеса в България организира съвместно с ресурсовата група Women at Work, част от Глоубъл Деливъри Център на Хюлет Пакард Ентърпрайз в България, не е първият проект, който печели първо място в тази категория. През 2018 форумът „Невероятната Ти“ беше награден. Поредното отличие е доказателство за успешното партньорство между СЖББ и ХПЕ.

По време на пилотното издание на менторската програма, участници от 18 компании-членове на СЖББ формираха 10 менторски двойки с разнообразни интереси и умения, които успешно разработиха 5 проекта и развиха своите качества в ред направления. Именно същината на програмата е това, което я прави уникална. Тя създава рамката, в която служители от различни компании да обменят опит и с това им осигурява условия за устойчиво развитие и възможност за разширяване на техния набор от умения. За нас именно успешното партньорство е това, което води до търсеното развитие. И нека не забравяме, че програмата дава невероятна възможност за разширяване на контактите на всеки един участник в нея.

През април ще започне второто издание на менторската програма. Следвайки успешната формула на пилотното такова, тук фокусът отново е върху теми, които са актуални, както за бизнеса, така и за всеки кандидатствал. С нетърпение ще следим прогреса на всяка менторска двойка и ще участваме активно в изграждането на общност от ментори и участници, които се подкрепят и учат едни от други.

Поздравяме всички, които имаха участие в програмата, и пожелаваме успех на новите менторски двойки!

Бихме искали да използваме възможността да поздравим и всички останали компании, членове на СЖББ, които също бяха отличени по време на церемонията! Чувстваме се горди и благодарни, че имаме възможност да се партнираме в рамките на съвета!

Споделяне

Коментари

Последни новини

СЖББ отбелязва европейския месец на многообразието 2024 с безплатно събитие за студенти
На 28 май Съветът на жените в бизнеса в България (СЖББ), в партньорство с Лидл България и Стопанския факултет към СУ „Св. Климент Охридски“, ще отбележи европейския месец на многообразието, традиционно честван през май, със...
Прочетете повече
13 менторски двойки се включиха в третото издание на програмата „Incredible Us – Успешни заедно“
След шест месеца на интензивна работа и обучения 13 менторски двойки завършиха съвместната програма на Съвета на жените в бизнеса в България и HPE Women at Work Bulgaria – “Incredible Us – Успешни заедно”. Третото...
Прочетете повече
Пазарно проучване, ценови тактики и маркетинг бяха темите на лекциите в BASE в края на април
Как се прави пазарно проучване? Как да определим цените на стоките и услугите, които предлагаме? Как да изградим и популяризираме собствен бранд? Отговорите на тези ключови бизнес въпроси, част от програмата на BASE – Благоевград,...
Прочетете повече