Обучители

Обучителите на Жените таланти в бизнеса 2019 ще бъдат:

Тема на обучиението – Тайната на завладяващите презентации

Борис Христов е основател на презентационна агенция 356labs и PowerPoint MVP.

Борис е говорил и продължава да презентира в над 25 държави по целия свят и не веднъж е избиран за най – добър лектор на съответното събитие. Той и компанията му са също и единствената презентационна агенция в света, която две години подред е канена да презентира на най – голямото международно събитие на Microsoft с над 25 000 посетители – Microsoft Ignite.

356labs и екипът му стоят зад презентации с изключителна критичност, които са печелели мултимилионни сделки, инвестиции от хора като Бил Клинтън, както и миналогодишното IPO(първично публично предлагане) на Градус. Самият той обучава и консултира компании от калибъра на KPMG, Publicis Group, Roche, Microsoft, Renault, Nestle, Booking.com, KBC Group, Kaufland, adidas и много други на умения вариращи от презентационни умения и сторителинг, до психологията зад дизайна на слайдовете ни.

Тема на практическия семинар – „SMART NETWORK  – НЕВЕРОЯТНА ЧРЕЗ ДРУГИТЕ“

Невена Николова е Изпълнителен директор на Торо Груп.

Невена е Изпълнителен Директор на Торо Груп – една от водещите HR консултантски компании в България, която вече близо 20 години създава за своите клиенти “Бизнес решения с Човешко Лице”.  Сертифициран обучител по групово-динамичен тренинг и опитен Executive Coach, за Невена развитието на таланта в организациите е както професионална мисия, така и лична страст.

Невена е дългогодишен член на Управителния Съвет на международната Management Consulting компания Friisberg & Partners International, която представлява иновативния инструмент за анализ на неформалната мрежа от контакти/взаимодействия в организацията – FNA (Friisberg Network Advisory).