DSC2144-1000x400

Започва кандидатстването за седмото издание на Лидерска академия на Съвета на жените в бизнеса в България

Кандидатури се приемат до 10 октомври 2020 г.

  • Високопрофесионалната програма е насочена към дами от малък и среден бизнес и дами на средни мениджърски позиции
  • Лидерската академия е напълно безплатна за участниците в нея
  • Фокусът на Академията е изцяло съобразен с новата бизнес реалност

Всички желаещи могат да кандидатстват за участие в инициативата на office@womeninbusiness.bg, като изпратят автобиография и мотивационно писмо до 10 октомври 2020 г. 40-те дами, които ще формират випуск 2020/2021 г. ще бъдат избрани след внимателен подбор, професионално подкрепен от…

Тази година Академията акцентира върху дами от малък и среден бизнес, с мотивация да развият инициативността и предприемаческия си дух. Програмата е насочена и към дами мениджъри на средно управленско ниво, с желание да развиват лидерския си потенциал, необходим при израстването на лидерски позиции в професионалното им развитие.

Инициативата се провежда под патронажа на кмета на Столична община – г-жа Йорданка Фандъкова. Обучението се финансира от компании-членки на Съвета и е напълно безплатно за участниците.

Проектът се реализира в изпълнение на един от основните приоритети на Съвета – да насърчава професионалното развитие на дамите, осигурявайки им възможности за качествено обучение, надграждащо техните професионални компетенции. Подборът се извършва с професионалната подкрепа на ЧЕЗ България. *Модулите  от програмата на Академията, водени от професионални обучители на УниКредит Булбанк, Хил Интернешънъл България, The Smarts, Lidl България и Астра Зенека.

В шестмесечното обучение, ще се включват и членове на Съвета на жените в бизнеса, които ще споделят ценни знания и опит от своята практика като топ мениджъри на някои от най-големите компании в България.

КАНДИДАТСТВАЙТЕ СЕГА!