Второ издание на “Сутрешно кафе” със СЖББ

След успеха на първото издание, на 2 декември се състоя втората онлайн среща „Сутрешно кафе със Съвета на жените в бизнеса в България“.

И този път, основната цел на нетуъркинг събитията на Съвета на жените в бизнеса в България (СЖББ) е да стимулират опознаването и взаимоотношенията между членовете на организацията, както и да насърчават активната комуникацията и споделянето на добри бизнес практики.

Дарина Стоянова, Ръководител на Нетуъркинг групата и Изпълнителен директор на Престиж 96 приветства участниците и им благодари за положителната обратна връзка от предишното издание. След това думата бе дадена на Цветанка Минчева, Председателя на СЖББ, която разказа за инициативите на организацията, които са се случили от последната среща до сега и акцентира новостите, които членовете да очакват през новата година.

Броени дни преди Коледните празници повдигнахме темата за духа и енергията на екипа и защо е от ключово значение за успеха на организацията да може да се забавляваме заедно. Доказано е, че служителите, които се чувстват енергизирани, са способни да развият пълния си потенциал, стават по-продуктивни и по-успешни. Затова и добрите лидери мислят как да повишават енергията на своя екип, как да ентусиазират и вдъхновяват, как да създават позитивна работна среда.

Стела Калева, административен директор на адвокатско дружество „Комаревски, Димитров и съдружници“ и член на нетуъркинг групата, разказа за видовете енергия и ползите от високата организационна енергия.

На база обратната връзка от миналото издание, този път участниците бяха разделени в повече групи с по-малък брой участници, за да има повече време за опознаване и дискусии по темата на срещата. Този път участниците работиха по въпроса „Как повдигаме енергията на екипа?“ и споделиха добрите практики, които са срещали в рамките на професионалния си опит или инициативи, за които са прочели, чули и видели и смятат, че ще доведат за по-високата мотивация на екипа и организацията.  

На края всеки от участниците имаше възможност да продължи с по една дума изречението „Енергията за екипа е…“

Как бихте описали “Енергията за екипа е…” с една дума?

През 2023, „Сутрешно кафе със Съвета на жените в бизнеса в България“ продължава. Очаквайте подробности скоро!

Споделяне

Коментари

Последни новини

Рекорден брой млади таланти завършиха Националната стажантската инициатива на СЖББ
Деветото издание на програмата се проведе с подкрепата на A1 Близо 100 стажанти от 15 водещи български и международни компании се включиха в деветото издание на Национална стажантска инициатива „Оставаме в България“ на Съвета на...
Прочетете повече
Първото издание на „СЖББ Калейдоскоп“ ще представи 10 компании-членове на Съвета на жените в бизнеса в България
По време на събитието фирмите ще имат възможност да представят най-добрите си проекти и дейността си на самостоятелен щанд    На 3 октомври, от 17:00 до 19:30 часа, в NV Tower на бул. Г.М. Димитров...
Прочетете повече
Съвместна благотворителна кампания на СЖББ и УниКредит Булбанк ще подкрепи децата на Украйна за първия учебен ден
По-малко от месец остава до началото на новата учебна година, което винаги е наситено с много вълнение, трепет и емоции за децата, учителите и родителите. И за да има повече усмивки на 15-ти септември, заедно...
Прочетете повече