Второ издание на “Сутрешно кафе” със СЖББ

След успеха на първото издание, на 2 декември се състоя втората онлайн среща „Сутрешно кафе със Съвета на жените в бизнеса в България“.

И този път, основната цел на нетуъркинг събитията на Съвета на жените в бизнеса в България (СЖББ) е да стимулират опознаването и взаимоотношенията между членовете на организацията, както и да насърчават активната комуникацията и споделянето на добри бизнес практики.

Дарина Стоянова, Ръководител на Нетуъркинг групата и Изпълнителен директор на Престиж 96 приветства участниците и им благодари за положителната обратна връзка от предишното издание. След това думата бе дадена на Цветанка Минчева, Председателя на СЖББ, която разказа за инициативите на организацията, които са се случили от последната среща до сега и акцентира новостите, които членовете да очакват през новата година.

Броени дни преди Коледните празници повдигнахме темата за духа и енергията на екипа и защо е от ключово значение за успеха на организацията да може да се забавляваме заедно. Доказано е, че служителите, които се чувстват енергизирани, са способни да развият пълния си потенциал, стават по-продуктивни и по-успешни. Затова и добрите лидери мислят как да повишават енергията на своя екип, как да ентусиазират и вдъхновяват, как да създават позитивна работна среда.

Стела Калева, административен директор на адвокатско дружество „Комаревски, Димитров и съдружници“ и член на нетуъркинг групата, разказа за видовете енергия и ползите от високата организационна енергия.

На база обратната връзка от миналото издание, този път участниците бяха разделени в повече групи с по-малък брой участници, за да има повече време за опознаване и дискусии по темата на срещата. Този път участниците работиха по въпроса „Как повдигаме енергията на екипа?“ и споделиха добрите практики, които са срещали в рамките на професионалния си опит или инициативи, за които са прочели, чули и видели и смятат, че ще доведат за по-високата мотивация на екипа и организацията.  

На края всеки от участниците имаше възможност да продължи с по една дума изречението „Енергията за екипа е…“

Как бихте описали “Енергията за екипа е…” с една дума?

През 2023, „Сутрешно кафе със Съвета на жените в бизнеса в България“ продължава. Очаквайте подробности скоро!

Споделяне

Коментари

Последни новини

Съветът на жените в бизнеса в България даде старт на първата у нас сертификационна академия за “Разнообразие, равнопоставеност и приобщаване”
Обучителната програма е създадена в партньорство със Стопанския факултет на СУ „Св. Климент Охридски“ и започва в навечерието на 10 годишнината на СЖББ Съветът на жените в бизнеса в България (СЖББ) даде старт на първата...
Прочетете повече
В поредния девети модул в BASE Ловеч на фокус бе темата за финансите
Ганета Цолова, предприемач, лектор по „Счетоводство на бизнеса, осигуряване, данъци, финансово планиране“ се спря на базисните изисквания, които всеки предприемач е необходимо да има предвид, когато стартира и развива бизнес инициативата си по време на...
Прочетете повече
Първа стратегическа нетуъркинг среща на Съвета на жените в бизнеса в България (СЖББ) „Десет пъти повече“ („10 Х повече“)
На 24.01.2023 в NV Tower се състоя първата стратегическа нетуъркинг среща на Съвета на жените в бизнеса в България (СЖББ) „Десет пъти повече“ („10 Х повече“).  Защо „10 Х повече“? През 2023 година СЖББ отбелязва...
Прочетете повече