Второ издание на “Сутрешно кафе” със СЖББ

След успеха на първото издание, на 2 декември се състоя втората онлайн среща „Сутрешно кафе със Съвета на жените в бизнеса в България“.

И този път, основната цел на нетуъркинг събитията на Съвета на жените в бизнеса в България (СЖББ) е да стимулират опознаването и взаимоотношенията между членовете на организацията, както и да насърчават активната комуникацията и споделянето на добри бизнес практики.

Дарина Стоянова, Ръководител на Нетуъркинг групата и Изпълнителен директор на Престиж 96 приветства участниците и им благодари за положителната обратна връзка от предишното издание. След това думата бе дадена на Цветанка Минчева, Председателя на СЖББ, която разказа за инициативите на организацията, които са се случили от последната среща до сега и акцентира новостите, които членовете да очакват през новата година.

Броени дни преди Коледните празници повдигнахме темата за духа и енергията на екипа и защо е от ключово значение за успеха на организацията да може да се забавляваме заедно. Доказано е, че служителите, които се чувстват енергизирани, са способни да развият пълния си потенциал, стават по-продуктивни и по-успешни. Затова и добрите лидери мислят как да повишават енергията на своя екип, как да ентусиазират и вдъхновяват, как да създават позитивна работна среда.

Стела Калева, административен директор на адвокатско дружество „Комаревски, Димитров и съдружници“ и член на нетуъркинг групата, разказа за видовете енергия и ползите от високата организационна енергия.

На база обратната връзка от миналото издание, този път участниците бяха разделени в повече групи с по-малък брой участници, за да има повече време за опознаване и дискусии по темата на срещата. Този път участниците работиха по въпроса „Как повдигаме енергията на екипа?“ и споделиха добрите практики, които са срещали в рамките на професионалния си опит или инициативи, за които са прочели, чули и видели и смятат, че ще доведат за по-високата мотивация на екипа и организацията.  

На края всеки от участниците имаше възможност да продължи с по една дума изречението „Енергията за екипа е…“

Как бихте описали “Енергията за екипа е…” с една дума?

През 2023, „Сутрешно кафе със Съвета на жените в бизнеса в България“ продължава. Очаквайте подробности скоро!

Споделяне

Коментари

Последни новини

За трета година СЖББ получи Отличителния знак за значими постижения в политиката по равнопоставеност на жените и мъжете
Председателят на СЖББ, Цветанка Минчева, получи Отличителния знак за значими постижения в изпълнение на политиката по равнопоставеността между половете, който се присъжда на институции, организации и компании от Министерството на труда и социалната политика. Наградата в категорията “Нестопански...
Прочетете повече
Правните аспекти при управление на бизнес, счетоводството на фирмата и човешките ресурси бяха темите в последните модули на BASE – Благоевград
Кои са правните аспекти при създаването и развиването на бизнес, как да управляваме счетоводството на фирмата и човешките ресурси като най-важният капитал на всеки бизнес, бяха темите на модули IX, X и XI в бизнес...
Прочетете повече
СЖББ отбелязва европейския месец на многообразието 2024 с безплатно събитие за студенти
На 28 май Съветът на жените в бизнеса в България (СЖББ), в партньорство с Лидл България и Стопанския факултет към СУ „Св. Климент Охридски“, ще отбележи европейския месец на многообразието, традиционно честван през май, със специално...
Прочетете повече