Второ издание на “Сутрешно кафе” със СЖББ

След успеха на първото издание, на 2 декември се състоя втората онлайн среща „Сутрешно кафе със Съвета на жените в бизнеса в България“.

И този път, основната цел на нетуъркинг събитията на Съвета на жените в бизнеса в България (СЖББ) е да стимулират опознаването и взаимоотношенията между членовете на организацията, както и да насърчават активната комуникацията и споделянето на добри бизнес практики.

Дарина Стоянова, Ръководител на Нетуъркинг групата и Изпълнителен директор на Престиж 96 приветства участниците и им благодари за положителната обратна връзка от предишното издание. След това думата бе дадена на Цветанка Минчева, Председателя на СЖББ, която разказа за инициативите на организацията, които са се случили от последната среща до сега и акцентира новостите, които членовете да очакват през новата година.

Броени дни преди Коледните празници повдигнахме темата за духа и енергията на екипа и защо е от ключово значение за успеха на организацията да може да се забавляваме заедно. Доказано е, че служителите, които се чувстват енергизирани, са способни да развият пълния си потенциал, стават по-продуктивни и по-успешни. Затова и добрите лидери мислят как да повишават енергията на своя екип, как да ентусиазират и вдъхновяват, как да създават позитивна работна среда.

Стела Калева, административен директор на адвокатско дружество „Комаревски, Димитров и съдружници“ и член на нетуъркинг групата, разказа за видовете енергия и ползите от високата организационна енергия.

На база обратната връзка от миналото издание, този път участниците бяха разделени в повече групи с по-малък брой участници, за да има повече време за опознаване и дискусии по темата на срещата. Този път участниците работиха по въпроса „Как повдигаме енергията на екипа?“ и споделиха добрите практики, които са срещали в рамките на професионалния си опит или инициативи, за които са прочели, чули и видели и смятат, че ще доведат за по-високата мотивация на екипа и организацията.  

На края всеки от участниците имаше възможност да продължи с по една дума изречението „Енергията за екипа е…“

Как бихте описали “Енергията за екипа е…” с една дума?

През 2023, „Сутрешно кафе със Съвета на жените в бизнеса в България“ продължава. Очаквайте подробности скоро!

Споделяне

Коментари

Последни новини

Дамите в Лидерска академия усвоиха умения за отстояване и влияние в модул 3 на юбилейното десето издание
С много вдъхновение, смели и вълнуващи идеи беше наситен четвъртият модул – „Умения за отстояване и влияние“ от юбилейното десето издание на Лидерска академия, провел се на 22 и 23 февруари. С помощта на дългогодишните...
Прочетете повече
Първото издание на програма GRACE срещна 10 момичета от фондация „Арете“ с бизнеса
На 9 февруари се проведе първото издание на програма GRACE /Girls, Roma ambassadors for corporate empowerment/, която даде възможност на 10 момичета (ученици и студенти), преминали обучение във младежката фондация „Арете“, да гостуват в офисите...
Прочетете повече
Представители на СЖББ обсъдиха ползотворното българо – румънско сътрудничество в различни области с н. пр. Бръндуша Йоана Предеску
Миналата седмица Цветанка Минчева, председател на СЖББ, представители на управителния съвет и работните групи на организацията участваха в работна среща с румънската посланичка у нас – н. пр. Бръндуша Йоана Предеску. Дамите обсъдиха ползотворното икономическо...
Прочетете повече