АНКЕТА, СВЪРЗАНА С РАВНОПОСТАВЕНОСТТА

Уважаеми членове и приятели на СЖББ,

СЖББ дава старт на нова инициатива, която цели да получим реална представа за нивата на разнообразие, равнопоставеност и приобщаване.

Анкетата е част от мащабно проучване, организирано съвместно с агенция ТРЕНД,  резултатите от което ще бъдат представени тази есен в рамките на Първото издание на Националните награди на СЖББ за Вдъхновяващи постижения за разнообразие, равнопоставеност и приобщаване.

Проучването може да достъпите тук:

https://znambg.net/ls2/index.php/298777/lang/bg/newtest/Y

Информацията ще бъде използвана и представяна само в акумулиран вид на база отговорите на всички и конкретни отговори на дадена компания няма да бъдат публично анонсирани.

Моля, отделете малко време, за да споделите практиките във вашата компания като наш ценен член и приятел. Нека заедно създадем облика на съвременния корпоративен живот в страната ни.

Благодарим ви!

Споделяне

Коментари

Последни новини

Делегация на СЖББ на конгреса на AIDDA във Флоренция
Делегация от Съвета на жените в бизнеса в България бе част от конгреса на партньорската италианска AIDDA (Associazione Imprenditrici Donne Dirigenti d’Azienda) във Флоренция между 16 и 18 септември, организиран по повод 60 години от...
Прочетете повече
АНКЕТА, СВЪРЗАНА С РАВНОПОСТАВЕНОСТТА
Уважаеми членове и приятели на СЖББ, СЖББ дава старт на нова инициатива, която цели да получим реална представа за нивата на разнообразие, равнопоставеност и приобщаване. Анкетата е част от мащабно проучване, организирано съвместно с агенция...
Прочетете повече