Д-р инж. Боряна Манолова – Председател

Главен изпълнителен директор на Siemens България

Д-р инж. Боряна Манолова е главен изпълнителен директор на Siemens България, световен лидер в сферите на електификацията, автоматизацията и дигитализацията. Професионалният си път започва в Агенцията по заетостта към Министерството на труда, след което е избрана за регионален директор на Агенцията за чуждестранни инвестиции с център в град Русе. Между 1998 и 2007 г. тя успешно управлява бизнеса в България на „Атлас Копко Лифтън“, част от шведската група Atlas Copco – водещият световен доставчик на решения за минно-добивната, енергийната и строителна индустрии.

Боряна Манолова е магистър по финанси на Стопанската академия в Свищов, магистър-инженер по микроелектроника и доктор по енергиен мениджмънт в промишлеността на Русенския университет.

Освен председател на УС на Съвета на жените в бизнеса в България, тя е заместник-председателн на Управителния съвет на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България и член на Управителния съвет на Българския форум на бизнес лидерите. През 2014 година д-р Манолова е избрана за Мисис „Икономика“ на авторитетното списание „Икономика“.

Диана Манева

Член на Управления съвет и изпълнителен директор на ЗАД „Армеец“

Г-жа Манева е завършила Международни икономически отношения и Банков мениджмънт в УНСС гр. София и има повече от 19 години опит в областта на застраховането, 10 от които е била член на Управителния съвет и изпълнителен директор на компаниите от групата Дженерали в България. Тя е доказан специалист с богат управленски опит в областта на застраховането. От месец септември 2016 г. е член на Управления съвет и изпълнителен директор на една от най-големите български застрахователни компании „Армеец“, част от холдинг „Химимпорт“.

Жулиета Серафимова

Генерален директор на Гранд хотел София АД

Г-жа Жулиета Серафимова е генерален директор на Гранд хотел София АД и директор Бизнес развитие на София хотелс мениджмънт – дружество за управление на другите два хотела на НИКМИ – Сентръл парк хотел София и Суит хотел София.
Г-жа Серафимова има над 20 г. опит в сферата на хотелиерството и туризма. Специализирала е общ мениджмънт във Великобритания и стратегически хотелски мениджмънт в едни от най-престижните училища по хотелиерство – EHL в Лозана, Швейцария и Cornell University в САЩ, където е завършила специалната програма за генерални мениджъри. През 2012 г. е избрана от БХРА за мениджър на годината.

Инж. Ваня Кънева – Минкова

Директор „Човешки Ресурси и Администрация“ във „ВП Брандс Интернешънъл“ АД

Ваня Кънева-Минкова е магистър-инженер по индустриална автоматизация и магистър по бизнес администрация. Притежава диплома на CIPD, Великобритания. През последните шест години Ваня Кънева заемаше длъжността Директор „Човешки ресурси“ в ЧЕЗ България. Преди това е била зам. изпълнителен директор и директор „Човешки ресурси“ в Овергаз Инк. Тя има над 30-годишен опит в професионалното образование и обучение, в подбор, оценяване и ръководство на персонала в компании и сдружения от индустрията и енергетиката. В периода от месец май до месец октомври 2016 г. Ваня е изпълнителен директор на СЖББ. Член е на ББЛФ.

Зоя Паунова

Главен изпълнителен директор на Астра Зенека България

Г-жа Зоя Паунова е изпълнителен директор на Астра Зенека България ЕООД с над двадесетгодишен опит във фармацевтичната индустрия. Има магистърска степен по фармация от Медицинската академия в София, със специализация „Организация и оптимизация на фармацевтичното дело“. Завършила е и бизнес образование в INSEAD, Франция, специализирала е във Великобритания, Швеция и САЩ. Активно популяризира корпоративната социална отговорност. Заместник – председател на Българският Форум на Бизнес лидерите.

Максим Майер

Главен редактор на списание „Мениджър“

Г-н Максим Майер е управител и редакционен директор на сп. Мениджър. Той има дългогодишен опит като редактор на периодични издания. Завършил е СУ „Климент Охридски“, специалност „Журналистика“. Член е на борда на Superbrands Bulgaria 2012-2013 г.

Дарина Стоянова

УПРАВИТЕЛ ПРЕСТИЖ 96 АД

Г-жа Дарина Стоянова е изпълнителен директор на „Престиж 96″ АД от края на 2014 г. Преди това е работила 14 години за „Хенкел“, като от 2005 г. е била президент на „Хенкел България“ и генерален мениджър „Перилни и почистващи препарати“ за България и Албания, а от 2011 г. – и за Румъния и Молдова.

Цветанка Минчева

ЧЛЕН НА УС И ДИРЕКТОР БАНКИРАНЕ НА ДРЕБНО В УНИКРЕДИТ БУЛБАНК

Г-жа Цветанка Минчева е директор Банкиране на дребно в УниКредит Булбанк от септември 2013 г. Тя започва своята кариера в банката през 2001 г. като стажант и оттогава е заемала различни търговски и мениджърски позиции в дирекция Банкиране на дребно, сред които специалист Продажби, мениджър Семейно банкиране, директор на филиал, директор Привличане на клиенти.
От 2007 г. Цветанка Минчева работи върху разработването и въвеждането на стратегията за алтернативни канали на банката като директор на Управление Алтернативни канали. През 2013 г. тя има водеща роля в груповия проект за отварянето на първия в Централна и Източна Европа Филиал на бъдещето, който се намира в София. Има икономическо образование, завършила е и MBA програма по международен бизнес.

Валентина Диканска

Г-жа Диканска е специализирала маркетинг и мениджмънт в Майнц, Германия, след това работи като експерт. През 1999 г. поема вътрешния одит за България, Сърбия и Македония на голяма германска компания за козметика за коса. Има над 15 години опит в химическата индустрия.