Запишете се за участие, като изпратите запитване до имейл office@womeninbusiness.bg!

„Жените таланти в бизнеса – Невероятната ТИ“ – След успеха на пилотното издание на форума, Съветът на жените в бизнеса в България и Хюлет Пакард Ентърпрайз продължават своето партньорство.

Тази година ще се проведе второто издание на форума и имаме удоволствието да Ви поканим да станете част от него.

„Жените таланти в бизнеса – Невероятната ТИ“ е съвместен проект на Хюлет Пакард Ентърпрайз и Съвета, в основата, на който стои желанието да предостави платформа и да създадем развиваща се общност, обединяваща жени професионалисти, които се стремят към усъвършенстване и имат желание за израстване и осъществяване на проекти, насочени в посока, подпомагаща целите на Съвета.

Повече информация за събитието можете на намерите тук: 

Надсловът тази година е Надскочи себе си. Темата за учене през целия живот присъства неизменно в ежедневието на всеки човек. От поставянето и реализирането на цели до изпълнението на ежедневните ни задължения, придобиването на нови умения и качества е вече задължителен процес. Това е и един от лайтмотивитие на дискусиите за промените, които развитието на технологиите ще донесат в професионален и в личен план.

„Жените таланти в бизнеса – Невероятната ТИ“ ще насочи вниманието върху факторите, които влияят на възможността и желанието за учене. Срещите и обученията, които сме подготвили, имат за цел да изградят рамка, в която се съдържат информация и инструменти, които да спомогнат на всеки участник да оцени личната си нагласа за растеж и кои са факторите, които имат ефект върху нея.

Програмата ще покрие следните теми по време на панелите и обученията:

  • Глобални тенденции на пазара и как те са отразени в България

  • Визии за работното място в бъдещето

  • Обкръжението на работното място – културно, възрастово, полово разнообразие

  • Историите на хора, постигнали професионален и личен успех, и техните техники за постигане на цели

  • Работилници за презентационни умения и изграждане на контактна мрежа

Успехът на това събитие до голяма степен зависи от участниците в него!

 

Тази година търсим жени от Вашите компании, които са идентифицирани като таланти, защото са показали лидерски умения и проактивно търсят развитие. Достатъчно гъвкави и устремени са, за да преодоляват различни предизвикателства и са мотивирани да работят по иновативни проекти. Целите на Съвета на жените в бизнеса в България – равнопоставеност, разнообразие, развитие и обучение през целия живот, стоят в основата на това събитие, затова всеки участник трябва да ги разбира и подкрепя.

И не на последно място, „Жените таланти в бизнеса -Невероятната ТИ“ е началото за изграждане на общност от жени-таланти. Затова е важно всеки участник да има желание да размени контактите си с останалите и да сподели добри практики и потенциал.

 

Бихме искали да Ви поканим да подкрепите реализирането на потенциала на талантите във Вашите компании!

 

Детайли за събитието

  • Дата – 6ти и 7ми юни 2019

  • Място-  Камбаните Бизнес Център, ул. Околовръстен път 258

  • Начало – 9:00 ч.

  • Край – 17:30 ч.

 

Избор на участници

Всяка компания може да заяви участието на служители, за които смята, че покриват гореспоменатите критерии.

За записване

Моля да попълните регистрационната форма достъпна на този линк – https://forms.gle/Hh2WNtVvR5FZJCEQ8

Ако имате проблем с отваряне на форми в Google forms, можете да заявите участие на имейл office@womeninbusiness.bg като предоставите: име, контакти и вид връзка със Съвета (член на СЖББ, Представител на юридическо лице член на СЖББ, Участник в издание на Лидерската академия или Външен за организацията).

 

Оставаме на разположение за въпроси на имейл office@womeninbusiness.bg