Как ще еволюира бизнесът и какви са прогнозите за устойчив растеж

2020 година е трудна година за развитието на бизнеса в България и по света. След множество пикове и спадове в разпространение на вируса COVID-19 бизнесът е изправен пред редица предизвикателства. Взаимоотношенията със служители, клиенти, доставчици и партньори са засегнати от тази криза. Какви темпове да очакваме в развитието на националната и световната икономика? Как да поддържаме устойчив бизнес модел в условията на пандемия и очаквана рецесия?

Съветът на жените в бизнеса в България ви кани да присъствате на online конференция на тема „Как ще еволюира бизнесът и какви са прогнозите за устойчив растеж“, която ще се проведе на 29 октомври 2020г, от 17:00 ч. до 18:30 ч.

Главният икономист на УниКредит Булбанк Кристофор Павлов ще представи ексклузивно, само за членове и алумни на Съвета,  актуален макроикономически обзор за третото тримесечие на 2020 година и анализ на основните показатели.

Пет водещи компании в областта на фарма индустрията, IT сектора, банковия сектор, минната промишленост и хранителната индустрия, членове на Съвета на жените в бизнеса в България, ще споделят своя опит по темата, защото вярваме, че в днешната динамична обстановка обмяната на опит, информация и добри практики са ключови за прогреса на българския бизнес.

В панелна дискусия, на ниво изпълнителен директор, своите впечатления по темата ще споделят:

  • Димитър Цоцорков, Председател на надзорния съвет на Асарел Медет
  • Зоя Паунова, Изпълнителен директор АстраЗенека България
  • Петър Стоилов, Изпълнителен директор Нестле България
  • Симеон Стойчев, Вицепрезидент „ИТ операции“ Прогрес Софтуер
  • Теодора Петкова, Председател на Управителния съвет и Главен изпълнителен директор на УниКредит Булбанк

Модератор на събитието ще бъде Виктория Блажева, Първи вицепрезидент и директор „Връзки с обществеността и комуникации“ на УниКредит Булбанк.

Събитието е безплатно и е отворено само за членове на Съвета на жените в бизнеса в България, както и за преминалите през програмите на Съвета – Лидерска академия, Бизнес академия за стартиращи предприемачи и Невероятната Ти.